Naslovna zabava Grafolozi otkrivaju: Kakav ti je rukopis, takva si osoba!

Grafolozi otkrivaju: Kakav ti je rukopis, takva si osoba!

Nije svejedno! Kako pišete, takvi ste!

PODELI

Stiglo vam je pismo? Ili ste ga napisali? Doduše, sve ređe stižu i sve manje ih šaljemo, ali hajde da vidimo šta rukopis kaže o pošiljaocu. Ovih nekoliko osnovnih grafoloških principa otkriva vaš karakter.

Grafolozi kažu da analizom rukopisa mogu da otkriju više od 5.000 različitih crta ličnosti, da rukopis čak može da ukaže na razvoj i pojavu bolesti. Grafolozi koji rade u policijskoj i sudskoj praksi nikad se ne bi složili sa takvim tvrdnjama. Oni rukopis analiziraju da bi potvrdili ili pobili verodostojnost i autentičnost pisanih dokumenata. Sve ostalo je, kažu, zabava, piše O. K. / Blic žena.

pismo

AKO OSTAVLJATE JAK TRAG NA PAPIRU

Pročitajte i  Roditelji su ti odradili dobar posao: 10 znakova da si lepo vaspitana osoba

Osoba ste kojoj ljudi veruju, koja svemu pristupa ozbiljno i odgovorno. Ako toliko zapinjete kad pišete da znate da probušite papir, previše ste napeti, ne umete da otrpite ni najdobronamerniju kritiku. Vitalne osobe obicno pišu tako da se sve lepo čita i s naličja hartije.

AKO OSTAVLJATE SLAB TRAG NA PAPIRU

Verovatno ste veoma uviđavni i uvek puni razumevanja za druge, ali znajte da takav rukopis imaju i beživotne, depresivne osobe. Ili ste samo bili strašno umorni kad ste tako pisali.

UDALJENE REČI

Ako pravite veliki razmak između reči, uživate u slobodi koju ste za sebe osvojili i ne dozvoljavate nikome da je ugrozi ili umanji.

.
Pročitajte i  Duša velika ko Rusija ili gleda samo svoje dupe: Test koji nepogrešivo otkriva da li je osoba sebična ili velikodušna

ZBIJENE REČI

Ne možete da podnesete samoću, pa se često namećete ljudima. Gomilate poznanike i trudite se da svakog živog uvučete u svoj krug prijatelja.

MALA SLOVA: Veoma ste stidljivi, povučeni i okrenuti sebi ili ste studiozni i jako pedantni.
VELIKA SLOVA: Društveni ste, otvoreni, pažljivi i brižni. Međutim, pisanje velikim slovima može da znači i da se skrivate iza svog rukopisa. Od sveta? Od sebe? A može da znaci da glumite samouverenost.
SREDNJA SLOVA: Vi ste zrela i veoma prilagodljiva osoba…

Inicijalizacija u toku...