ONA MI UVEK KAŽE KADA NISAM U PRAVU

Svakom muškarcu treba žena koja će mu dati do znanja kada se on ponaša budalasto. Muškarci poseduju ovu neobičnu sposobnost da donesu pogrešne odluke i ponekad čine stvarno glupe stvari. Kada pronađe ženu koja ga drži na pravom putu i uvek mu kaže kada misli da greši, njegov život je ispunjeniji, čak i ako ponekad deluje frustrirajuće.

reklame

ONA IMA SNAŽAN KARAKTER

Svi su u potrazi za nekom ženom koja se u potpunosti uklapa u ideju savršene žene, ali u svakom slučaju to podrazumeva neku kombinaciju snage i ženstvenosti. I ako ujedno izražava svoju ženstvenost na bilo koji način ona odabere, tada je idealna u njegovim očima. Ove dve osobine nisu jedna drugoj suprotne. U stvari, one se mogu kombinovati na savršen način.

ONA JE STRASTVENA

Život ispunjen strašću je jedini vredan življenja. Ako osećamo u sebi vatru strasti, a nemamo nikoga s kim bi je proživeli, to je ponekad teško podneti. Strast doživi svoj vrhunac samo između dvoje ljudi. A ako žena nema strasti, tada sigurno u vašem odnosu nedostaje nešto vrlo značajno.

ONA MI ZNAČI SVE NA SVETU

Kada se u nekog ludo zaljubimo, često ne možemo objasniti zašto je to tako. Stvar je u tome da nam ni ne treba razlog. Ako muškarac voli ženu i ne može da zamisli život bez nje, on je neće napustiti. On samo treba da shvati koliko mu ta žena znači. Ponekad ljudi to ne vide sve dok ne bude prekasno. Svi mi pretpostavljamo da ćemo dobiti još jednu šansu, ali isto tako je moguće da i neće biti druge prilike. Tada gubimo tu jedinstvenu osobu zauvek. A tada ćemo žaliti do kraja života.

krstarica.com

loading...