cigarete

Svi znamo da su cigarete loša navika koja, zapravo, nema nijedan pozitivan efekat na naše telo, ali iz nekog razloga, ipak, pristanemo da zapalimo prvu uz neko alkoholno piće, što zatim preraste uz kombinaciju kafa/cigareta, a potom je jako teško izvući se iz začaranog kruga koji se vrti oko jedne paklice na dan.

Nikotin i duvanski dim, osim što višestruko povećavaju mogućnost od obolevanja od različitih vrsta kancera (grlo, jednjak, pluća itd.), utiču i na fizički izgled, odnosno na stvaranje tzv. kesica ispod očiju, umanjenje kvaliteta desni i zuba, stvaranje bora, prsti dobijaju žućkastu boju, koža gubi sjaj, ali i elastičnost i mogućnost brzog zaceljivanja rana itd.

Ekipa Buzzfeeda je odlučila da napravi eksperiment u kom će pušačima omogućiti da vide koliko će svakodnevno konzumiranje cigareta uticati na to da prevremeno ostare, tako da se, uz pomoć tima profesionalnih šminkera, troje dobrovoljnih kandidata susrelo sa svojim odrazom u ogledalu za 30 godina. I nije im se dopadalo ono što su videli.

reklame

Kako je sve ovo proteklo i kakve su njihove reakcije bile nakon toga pogledajte u video klipu ispod teksta, pa možda i vi donesete neke bitne odluke.

 

 

popsugar / savrsena.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.