Ćušpajz, šargarepa, recept, povrće,

Potrebno je:

1 kg šargarepe
2 čena belog luka
1 glavica crnog luka
1 dl ulja
1 limun
1 kašika brašna
peršunov list
mleveni biber
so

reklame

Priprema:

Na zagrejanom ulju propržiti sitno iseckanu glavicu crnog luka, dodati očišćenu i na tanke kolutovs isečenu šargarepu i posoliti. Dinstati uz povremeno dodavanje po malo tople vode, dok šargarepa ne bude mekana. Potom dodati kašiku brašna, promešati i naliti čašu tople vode. Kada provri dodati sitno iseckan beli luk, sok od pola limuna, malo mlevenog bibera, prokuvati i skinuti sa vatre. Posuti sitno iseckanim peršunovim listom.

www.recepti.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.