kakve osobine ima savršen muškarac

muškarčina

Muž ti nije pravi muškarac ako:
1. Baca praznu ambalažu u đubre umesto da je vrati olizanu u frižider, tako da ti živiš u iluziji da ima još kremića, sirića, pavlake i sl.pa zato i ne kupiš dotične artikle kad ideš izjutra po leba.
2. Uredno savija svoje čiste čarape i baca u korpu za veš prljave, i uopšte sklanja svoj veš u ormar, umesto da, na primer, štrokave čarape nalaziš ispod jastuka, kad se u sred noći probudiš i tražiš izvor smrada, ili da te budi ujutro da mu nađeš makar jedne uparene, jer žuri i nema vremena da traži…
3. Vikend provodi pomažući ti da dovršiš preostale kućne poslove koje nisi stigla preko nedelje, a onda gleda sa tobom filmove, pravi ručak, ide u duge šetnje ili noćni izlazak, umesto da skuva kafu i dovuče dupe za komp odakle ga ne diže sve do Ponedeljka i povremeno viče da je gladan.
4.Ukoliko te redovno zove da pita da li si raspoložena za društvo, umesto da ti nenajavljeno bane sa drugarima dok ti pokušavaš da skloniš gaće i čarape, jednom rukom mešajući ručak a drugom pristavljajući kafu za goste, usisavajući.
5. Ne ostavlja dlake od brijanja svuda po lavabou i okolini da ti imaš šta da radiš dok pereš zube.
6. Ne zapišava WC šolju i ostavlja podignutu dasku kako bi ti imala malo jutarnje gimnastike dok pokušavaš da izvučeš dupe iz ladnog wc-a pre nego što otvoriš oči.
7. Sam gasi svetlo pred odlazak na spavanje, tako da ti ne ostavlja šansu da se još malo razgibaš na kraju dana.
8. Uopšte gasi svetlo kad izađe iz prostorije.
9. Zna gde mu stoje stvari.
10. Zna da uključi veš mašinu, bojler, šporet, da otvori frižider ili da zatvori frižider kad jednom provali kako se otvara.

reklame
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.