Ovo najviše privlači muški pogled
Ovo najviše privlači muški pogled

Ovo najviše privlači muški pogled: Postoji nekoliko stvari koje muškarci odmah primete na ženama. Saznajte šta najviše privlači muški pogled i iskoristite to u svojim budućim osvajanjima.

Postoji nekoliko stvari koje muškarci odmah primete na ženama. Pa, da vidimo o čemu je reč.

Gusta kosa

To je stvar evolucije. Još od pračoveka, muškarce su privlačile žene s gustom, sjajnom kosom, što je jedan od najvidljivijih znakova zdravlja. Ako nemate gustu kosu, onda se potrudite da izgleda što zdravije i sjajnije. Održavajte krajeve, stavite preliv za sjaj i neka vam kosa uvek bude uredna.

reklame
Ovo najviše privlači muški pogled
Ovo najviše privlači muški pogled

Vaše oči

Koliko god vi mislili da je dekolte fokus njegove pažnje, to nije tačno (dobro, ne baš uvek). Ljudi se uopšteno, i muškarci i žene, fokusiraju na oči više nego na neki drugi deo tela (sledeće su usne).

JEZIVO DOBAR PSIHOTEST: Frojdov test otkriva kakva ste osoba!

Zato se pobrinite da istaknete taj deo lica lepo nanešenom šminkom, ali ne preterujte jer ćete samo sakriti svoju prirodnu lepotu, a time ga i odbiti.

Ovo najviše privlači muški pogled
Ovo najviše privlači muški pogled

Osmeh

Ponekad vam se oči gotovo sklope kad se široko osmehnete. Većina muškaraca je dobra u prepoznavanju ove vrste osmeha, koji mu govori da ste opušteni, spontani i zabavni.

Ton vašeg glasa

Istraživači sa Univerziteta Pensilvanija utvrdili su da muškarce više privlače žene koje imaju nešto viši glas. Oni veruju kako je viši ton glasa kod žena evoluirao da zvuči mladoliko i atraktivno potencijalnim partnerima. Stoga, žene i podsvesno kada žele da privuku pažnju muškaraca podižu ton svog glasa, u obliku smeha, što zaista i deluje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.