Kako provaliti da je žena napaljena
Kako provaliti da je žena napaljena

Kako provaliti da je žena napaljena: Najnovija istraživanja psihologa pokazala su da muškarci ne umeju na pravi način da čitaju i prepoznaju ženske emocije.

 

Eksperiment u kome su muškarcima pokazivane fotografije na kojima se nalaze samo oči, uputio je na činjenicu da oni imaju duplo više problema u prepoznavanju ženskih od muških emocija.

reklame

Istraživači sugerišu da muškarci bolje čitaju emocije istog pola, zbog potencijalne pretnje od konkurencije.

Bihejvioralni psiholog i stručnjak za neverbalno ponašanje Mark Sejlem, pomaže muškarcima otkrivajući signale koji se kriju u ženskom pogledu a koji bi mogli da upućuju na određene emocije.

Kako provaliti da je žena napaljena
Kako provaliti da je žena napaljena

ŽENA JE UZBUĐENA AKO…

Proširene zenice kod žene pokazuju da je ona uzbuđena. Međutim, dr Sejlem upzorava da uzbuđenje može da ukazuje na dve stvari, da joj se muškarac sviđa ili da joj se on gadi.

ŽENA JE SREĆNA AKO…

Male linije na spoljašnosti oka mogu da ukazuju da je žena srećna. Treba razlikovati pravi osmeh od lažnog. Iskren osmeh potpuno izmeni fizionimuju čitavog lica dok neiskren ostaje samo na usnama.

ONA FLERTUJE AKO…

Najpre gleda u vas a potom obara svoj pogled na zemlju. Naravno žena bi mogla da preusmerava pogled i gleda unaokolo i zbog toga što je nezainteresovana, ali u kombinaciji sa osmehom ovaj gest je obično signal za stidljivost i pokušaj flertovanja.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.