Nije vam potreban ni magični štapić ni neka “popularna” čarolija. Zapravo, lakše je nego što mislite, bar sudeći prema priči savetnika za veze. Evo šta oni kažu.

Ako želiš da te zavoli, prestani da trčiš za njim

Ono što treba da uradiš je da dozovoliš muškarcu da “zasuče” rukave i zaradi tvoju naklonost i poštovanje. Muškarci vole da se staraju o ženama; kada mogu da budu ženi na usluzi, oni se osećaju vredno i muževno. Kada trčiš za muškarcem i kada samo ti održavaš vezu, muškarcu oduzimaš potrebu za odgovornošću i želju da te zadovolji. Većina muškaraca se ne oseća prijatno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulene oko produbljivanja veze, jer su nesigurni oko toga gde tačno pripadaju u vezi, ili odu piše minimagazin.info.

IMAŠ DEČKA, A KO DA GA NEMAŠ: 8 znakova da te on samo zavlači

reklame

 

Kaži šta misliš i misli to što kažeš

Najbrži način da te on zavoli jeste da “zaradiš” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostaviš granice i da ih se držiš. Nemoj razmišljati šta i kako treba da kažeš i bojiš se da će te on ostaviti zbog nečega što si rekla.

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

Ukoliko želiš da provodite više vremena zajedno, da češće ili ređe imate odnose, da se češće čujete – jednostavno mu to reci. Uvek je najbolje da budeš iskrena, otvorena i direktna. Kaži šta misliš i misli to što kažeš.

IŽIVEO SE, PA TE SAD ŽELI NAZAD: Ovo su znakovi da bivši želi da se pomiri sa tobom

 

Prestani da pričaš i počni da slušaš

Obično imamo puno toga da kažemo i želimo da muškarcu ispričamo skoro pa sve svoje probleme. Međutim, i muškarcima je potrebno da pričaju. Takođe, često znamo da propustimo njihove signale za razgovor, jer su oni suptilniji od naših. Muškarac nikada neće reći: “Možeš li me saslušati”? Ali, on očajnički želi da ga saslušaš kada nešto priča ili kada mu je potreban savet. Potrebno je da prestaneš da radiš to što radiš (telefoniraš, lakiraš nokte, peglaš) i da mu se posvetiš. Dakle, uvek imaj na umu da i on želi da priča. Ukoliko mu to daš do znanja, on će te još više ceniti i definitivno će te voleti.

Ako želiš da te on zavoli, onda i ti moraš da voliš sebe

Što više voliš sebe to će te i on više voleti. Malo je žena koje imaju visok nivo samopouzdanja i samopoštovanja (one nisu krive za to, već društvo u celini). Bez obzira kako ste izgubili samopoštovanje, potrebno je da ponovo zavolite tu privlačnu ženu koju vidite kada pogledate u ogledalo! Osećaj samoprezira nije nimalo privlačan. Nizak nivo samoljublja ne utiče samo na to kako se osećate već može i udaljiti muškarca od vas.

KAD TI MUŠKARAC OVO KAŽE, BUDI SIGURNA DA TE MNOGO VOLI: 13 rečenica koje izgovara samo zaljubljen muškarac

Ako nemaš dobro mišljenje o sebi, da li onda možeš očekivati i da te neko drugi poštuje? Ukoliko stalno budete očekivali da vam on udeli kompliment ili da vas hvali, on će veoma brzo početi da se oseća kao da to mora da radi iz obaveze. Nakon nekog vremena, to mu više neće biti prijatno.

Kad ovako pričaš, nije ni čudo što ti samo blenu u sise: 7 reči zbog kojih ispadaš glupa u razgovoru

minimagazin.info

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.