VIŠE GA NE POZNAJEM: 5 znakova da on više nije čovek koga si nekada volela

Neke stvari se jednostavno pokažu drugačijima nego što si očekivala.

 

1. Daleko od savršenosti

reklame

Naravno da svako od nas želi da se pokaže u najboljem svetlu, ali nakon što se malo opustimo, počinjemo da otkrivamo i neke nedostatke, a to je obično u ovih prvih mesec dana. To ne mora nužno da bude loše, no…

 

2. On možda nije onaj pravi

Sada, kad su počele da se otkrivaju i neke manje lepe stvari i različitosti u vezi, shvataš da on možda ipak nije “onaj” kojem si se celo vreme nadala.

U ova sujeverja slepo verujemo: Svi ih poštujemo, a niko ne zna zašto

 

3. Nisi spremna

Koliko god da je on savršen, ako nisi spremna da promeniš dosadašnji životni stil zbog njega, to je očiti znak da nisi spremna ni za nešto ozbiljnije, a u životu zaista ništa ne treba forsirati.

 

4. I dalje te privlače drugi

Pre nego što počneš da paničiš kako je to loš znak za tvoju vezu, uveravamo te kako nema razloga za brigu. To je apsolutno normalno i prirodno, sve dok se ne prelazi granica. A ako ti on kaže kako to kod njega nije slučaj, budi sigurna da ti ne govori celu istinu.

par

 

5. Tvoji prijatelji su njegovi prijatelji

Sada kada ste napokon ekskluzivni, iako možda postoje neke stvari na kojima ćete morati da poradite kako biste se prilagodili jedno drugome, tvoji prijatelji postaju njegovi i obrnuto. To može biti odlično ako se radi o normalnim ljudima s kojima deliš barem neka interesovanja a manje dobro ako se radi o nekoliko idiota koje on naziva prijateljima. No, po tom pitanju ne možeš da učiniš baš ništa pa nema ni razloga za uznemirenje.

 

6. Moraćete da poradite na seksu

Sad kad ste se malo opustili, možda ste shvatili kako ste pomalo različiti kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo. No, uz iskrenost i malo truda, sve to može da se promeni, odnosno uskladi.

NAJČEŠĆE GREŠKE U VEZAMA
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.