Razlozi zašto je tvoja starija sestra najbolji poklon roditelja

Ona ti pomaže da izgradiš karakter

Starije sestre mogu da budu super, ali isto tako mogu da budu prave kretenke. Na mnogo načina ona tebi pruža mogućnost da izgradiš svoj karakter. Npr. kad god ti okrene leđa ako ti je potrebna, kad god je nešto pitaš a ona tobože ne zna da ti odgovori, kada ti kaže da nisi dovoljno pametna da igraš tu igricu na kompjuteru, kada ti kaže da neće da ti govori šta joj se dešava u životu da te ne bi uznemirila… Mnogo možeš da naučiš ako imaš takvu sestru.

Razlozi zašto je tvoja starija sestra najbolji poklon roditelja

reklame

Ona ipak može da ima kvalitetan razgovor sa tobom

Ponekad je teško imati takav razgovor sa roditeljima, ili sa mlađim rođacima, a o tvojim drugarima da i ne govorim. Tu je starija sestra od velike pomoći.

Ona je izveštila roditelje za tebe

Oni su napravili sve moguće greške sa njom, jer im je prvo dete, i sada su iskusniji pa će prema tebi biti malo blaži. I sve su blaži i blaži prema onoj deci koja tek ulaze u njihov svet roditeljstva.

30 priča o ljubavi koje će vam ulepšati dan

Uvek možeš da joj se vratiš

Ne možeš očekivati da će tako biti sa tvojim drugarima, jer oni imaju neke svoje živote, nisu odrasli sa tobom, pa te isto tako vrlo lako mogu napustiti da se i ne okrenu. Neće ti biti drugari čitav život. Tvoja sestra će ti oprostiti sve i uvek će te voleti, čak iako je bez razloga nečim povrediš.

Ona je presrećna što može da te vozi u njenim kolima pre nego što si ti dobila vozačku.

Kakav osećaj, reci…

(nastavak teksta na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.