Evo šta se desi kad preterate sa seksom: Vaše telo doživljava preobražaj

Opšte je poznato da učestali seksualni odnosi čine da se osećamo odlično. Zašto onda ne bismo uživali u njima? Ipak, postoje i interesantne i lude stvari koje se mogu dogoditi vašem telu kao posledica naglašeno aktivnog seksualnog života.

1. Povećana mogućnost infekcije urinarnog trakta. Većina seksualno aktivnih žena iskusi ovo u nekom trenutku svog života, tvrde stručnjaci. Rešenje je da se uvek istuširate pre seksa i dobro operete genitalije, da biste smanjili broj bakterija.

reklame

2. “Vaginalni prdež” postaje normalna pojava. Ova blamirajući zvuk čuje se kada se “džepovi vazduha” oslobode iz vagine, a to se može dogoditi ne samo tokom seksualnog odnosa, već i prilikom drugih aktivnosti, kao što je na primer vežbanje joge.

3. Seks obično vodi ka još više seksa. Što se više budete seksali, imaćete veću želju za još više seksa. Što više pozitivnih iskustava imaju, žene se više raduju novim avanturama. Međutim, ya žene koje prolaze kroz meno-pauzu, a imaju običaj da vode ljubav nekoliko puta nedeljno, odnos može postati bolan, jer vagina u tom periodu luči manje vaginalnih sokova.

ZAŠTO ŽENE NE VOLE SEKS KOLIKO I MUŠKARCI - Gušenje ženske seksualnosti kroz istoriju

4. Povećava se prag bola. Mnoge stvari koje su vam ranije bile bolne, sada nećete ni osećati.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.