vrištanje od smeha

Zajednički život nije uvek med i mleko. I dok se većina razmišlja o stvarima koje bi trebali napraviti kako bi imali srećan i zdrav odnos s partnerom, zaboravljamo na stvari koje nikako ne bi smeli raditi u vezi, a koje su možda i najvažnije

Predstavljamo vam 4 stvari koje srećni parovi nikada ne rade, proverite da li su vaši stavovi među njima.

Zašto biramo da budemo slepi u vezi i ljubavi? - "Sve je bilo super, a onda je on odjednom..."

reklame

1. Ne forsiraju jednakosti

Ne govorimo o jednakosti polova, već o životnim situacijama koje izgledaju kao sitnice, a zapravo su vrlo važne.

Ako ste vi skuvali ručak, on mora obavezno da opere suđe. Ako ste vi pokupili dete iz vrtića ili škole, on se mora pozabaviti domaćim zadatkom. Ovo su samo neke od situacija koje tokom dogovora zvuče pametno i ravnopravno, ali život nije toliko jednostavan.

Praćenje rezultata i konstantna želja za ravnopravnim izvršavanjem obveza može izazvati tenzije i nezadovoljstvo u vezi. U kvalitetnoj vezi partneri moraju imati razumevanja, a nikako ne trebaju da se takmiče.

2. Ne ignorišu jedni druge

Ponekad, na oko najmanje sitnice mogu biti pokazatelj ljubavi i poštovanja između partnera, a upravo takve sitnice treba negovati. “Ako vas partner, dok ste u kuhinji, zamoli da mu napravite čaj ili kafu ili ako vas pozove da s vama podeli nešto što je video ili pročitao, ne ignorišite ga”.

To se odnosi i na male znakove intime poput poljupca ili zagrljaja pre ili nakon posla. Ne ignorišite male stvari jer one su u ljubavi i vezi zapravo ogromne…

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.