Misterija Kleopatrinog zavođenja

Pokušao sam da postanem bolji čovek u Srbiji: Eksperiment je trebalo da traje trideset dana i podrazumevao je da svakodnevno uradim jednu dobru stvar, ali ja se nisam makao od prvog, pri tom sam uveren da problem nije u meni.

juri vašeg čoveka

Kad je koleginica predložila eksperiment javio sam se iz dva razloga. Prvi je to što mi je delovalo lako, a drugi to što sam se uplašio za njeno zdravlje, jer je prošla mnogo ekperimenata. „Trideset dana ljubaznosti“ zvao se izazov koji je pronašla na internetu, a na koji sam ja pristao – kako tačno izgleda izazov koji se širio društvenim mrežama pročitajte ispod, a evo kako je izgledao u mom slučaju.

reklame

Znate da ste matori KADA VAM KLINAC KAŽE "ČIKO"

Prvi dan – trebalo je da nekoj osobi doplatim parking, ako vidim da joj uskoro ističe. Odlučio sam da uradim malo drugačiju stvar, za koju su kolege potvrdila da je dobra zamena. Ubacio sam 20 dinara u automat za kafu. Možda deluje malo, ali to je sve što sam imao u novčaniku.

Svoje najlepše godine potrošila sam na oženjenog čoveka

Drugi dan – trebalo je da platim račun osobi koja stoji iza mene u radnji. Već smo se dogovarali da neko od kolega pođe i stane iza mene, kako ne bih pukao ceo honorar na tuđu hranu.

(nastavak teksta na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.