BOJA NOVČANIKA

Ukoliko želite da pokrenete pozitivnu energiju kako u svom životu, tako i na polju finansija, predlažemo da kupite novčanik u jednoj od 5 Feng šui boja.

Nije bitno da li vam se više dopada novčanik u zelenoj ili crnoj boji, već treba da obavite sledeću proveru:
Proverite element koji ste dobili rođenjem, onaj koji karakteriše vaš znak u kineskom horoskopu (na primer: 2015. godinom vlada znak drvene Koze i za sve rođene u ovoj godini glavni element je Drvo).

SPISAK ELEMENATA ZNAKOVA (GODIŠTA)
ako godina završava brojkom…

reklame

(…0) Metal

(…1) Metal

(…2) Voda

(…3) Voda

(…4) Drvo

(…5) Drvo

(…6) Vatra

(…7) Vatra

(…8) Zemlja

(…9) Zemlja

Zatim pročitajte koji od ovih novčanika će vam doneti obilje i bogatstvo.

1. Crveni novčanik

Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja i omiljena po Feng šuiju jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše i negativne vibracije. Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije dejstvo imati na Vodu i Metal.

2. Tamno plavi novčanik

Plava je boja vodenog elementa po Feng šuiju i simbol obilja. Veoma dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primer: ukoliko je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor. Ukoliko je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.

nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.