Sigurni znakovi da vam BOLESNA LJUBOMORA truje vezu

Da li ste ikada osetili gnev ljubomore? Taj osećaj koji se nalazi u samom stomaku, i koji ne može uopšte da izbacite danima iz sebe.

Ljubomora stvar nepoverenje u vezi, i zbog čega se dešava da počnete pomahitalo da razmišljate o tuđim postupcima i ponašanju. Naravno, ponekad je ljubomora nagoveštaj da nešto nije u redu, ali većinu vremena ona je pravi otrov koji struji vašim venama. Evo zašto je ona toliko loša…

1. Ljubomora se loše odražava na vas i vaš izgled.

Ne postoji ništa što otkriva tako lošu sliku od vama, nego kada neko ušeta u sobu i onda napravi taj ljutiti pogled, samo zato što se oseća ljubomornim. To dovodi do tenzije koja se oseća svuda u vazduhu, a vas karakteriše kao nesigurnu i bezvrednu osobu.

reklame

brak

Samopoštovanje, samopouzdanje i staloženosz je mnogo atraktivnija stvar uz pomoć koje će vas ljudi više poštovati. Ne dozvolite da vas neko povuče na dno u sam jarak.

2. Ljubomora daje moć neprijatelju.

Ljutnja koju osećate prema voljenoj osobi izaziva anksioznost i frustraciju u vezi. A smešna stvar u vezi sa tim je da se obično vrati- kao bumerang. Ako je vaš partner stalno pod stresom zbog vaše ljubomore, u njemu se može javiti čudan osećaj i bunt kada bi poželeo da razgovara sa vama o tome. A onda se postavlja pitanje koju osobu će vaš partner odabrati za poveravanje. Razmislite o tome…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.