AKO OVO NE RADI, NE VOLI TE: Muškarac će učiniti ovih 5 stvari samo za onu koju voli

Muškarac koji koristi smišljene načine da ocrni potencijalne konkurente za osvajanje devojke, baca pogled na vaš dekolte, snižava tonalitet svog glasa i trudi se da bude što duhovitiji, očigledno je i te kako zainteresovan za vas

Postoji više razloga zašto muškarac krije da ga privlačite: možda je vaš kolega, fitnes instruktor ili vrlo, vrlo blizak prijatelj. Ali, iako se iz sve snage trudi da to ne primetite, detalji koji to otkrivaju lako su vidljivi.

Da li ste rođeni jedno za drugo?

reklame

1. Razgovor sa zgodnom devojkom dovoljan je razlog da muškarac postane nervozan, posebno ako pomisli da ima zeleno svetlo. Tragovi da je zainteresovan su očigledni: trudi se da vas gleda pravo u oči, a s vremena na vreme baca pogled na vaš dekolte i donji deo tela. Pokušava da podrži svaku vašu misao, ali se istovremeno pravi pametan dok je pri stavu „ratnika pobednika”. Ako je nesiguran u sebe, njegovo telo je u opasnosti i od povetarca jer se ponaša kao osoba s opsesivno-kompulsivnim poremećajem. Čak i mali nagoveštaj flerta ili tema u vezi sa seksom znači da mu u glavi luduju bestidne misli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.