Šta oblik nosa govori o muškarcu?

Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, ali oblik nosa može da govori nešto o karakteru muškarca koji ga NOSi.

Prćast nos

Ovo su staloženi, praktični i razumni muškarci, uvek voljni da pomognu dragim osobama i damama u nevolji. Nosiće vašu tešku torbu s pijace i tegliće veš mašinu i na deveti sprat, ako treba. Za uzvrat ćete ipak morati da mu izmasirate leđa (a možda i još nešto).

Vole da budu u centru pažnje, gde često dolaze zabavnim i duhovitim doskočicama. Zato se pripremite da “reflektor” bude uperen u njega, a ne u vas. Ako ga volite, navićićete se već na to, ili ćete naći način da mu parirate.

reklame

Veoma su ambiciozni, ali nisu avanturistički raspoloženi u ljubavi i odlično čuvaju tajne. Naravno, kad to hoće.

Mesnat nos

To su emotivni i velikodušni muškarci, koji su odlični u skrivajnu emocija. Možda nikada nećete ni saznati da vaš prijatelj još od detinjstva krije simpatiju prema vama, ili ćete to možda saznati tek kada mu “pregore svećice”.

Velike su šanse da će ostati sam celog života ako se ne oženi do četrdesete.

Odličan je ljubavnik, ali voli da dominira u vezi, pa upravo to može biti i najveća prepreka. On nije spreman da otkriva svoje slabosti.

Kukast nos

Takav nos imaju muškarci koji izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, ali ustvari se radi o nesigurnim ljudima koji ne umeju sami sebi ni da obrišu nos. Što i nije čudno, s obzirom da neki delovi tog nosa i nisu preterano dostupni.

Šalu na stranu, često ne umeju da izađu na kraj sa svojim problemima, ali ni za živu glavu to ne priznaju. Nestrpljivi i svadljivi, uvek misle da su u pravu.

Što se tiče veza, često su zainteresovani samo za seks. Veoma dobro umeju da se pretvaraju da su najzaljubljenije osobe na svetu, samo da bi dobili ono što žele. Retki su krajnje otvoreni u pogledu svojih namera.

Pravilan nos

Njega nose lako zaljubljivi ljubitelji dugih veza, verni, ali i ljubomorni muškarci. Radoznali su i vole eksperimentisanje. Nemojte se uopšte čuditi ako tokom romantične večeri iznenada posegne za teglom meda ili seksualnim igračkama. U krevetu sa njim nikada nije dosadno.

Međutim, sklon je preteranom analiziranju svega, pa ga drugi mogu doživeti kao cepidlaku. Dobra strana toga je što će definitivno primetiti vašu novu frizuru.

Prilikom osvajanja vole dobro da se pomuče, pa zato biraju stidljive žene za partnerke. Umeju da budu i veoma uobraženi i da omalovažavaju one koje smatraju slabijim od sebe.

besnopile.rs / zenasamja.me

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.