Ovakav horoskop još niste čitali

Ovakav horoskop još niste čitali: Donosimo vam neke neobične činjenice o horoskopskim znacima. Da li ste znali da Bikovi vole samo skupe parfeme, da Blizanci najbolje pričaju viceve i da su Škorpije najsrećnijie kad padne noć? Još više novosti pročitajte u tekstu…

 

OVAN

reklame

1. Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći šta o njime misle… i tako prekinuti odnos.

2. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi dece koja ne odustaju od zacrtanog cilja. Čak ako im date zadatak kom nisu dorasli i pritom izrazite sumnju u uspeh, neće se smiriti sve dok ga ne reše i dokažu vam suprotno.

3. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu: partnerova ravnodušnost, predvidljivost ponašanja i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživeti poput hladnog tuša.

4. Kao razloge koji su doveli do raspada braka, Ovnovi često navode stalno proveravanje, izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

5. Ovnovi su najnestrpljiviji vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštovanje crvenog svetla.

6. Prepoznaćete ih po hodu… Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosečno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči kostobolja trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni ređe posećuju lekare nego pripadnici drugih znakova Zodijaka. Grip i visoke temperature su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

vaš znak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.