DA LI TE BIVŠI ŠPIJUNIRA NA FEJSU: Što pre ove stvari saznaš, lakše ćeš preboleti raskid veze!
preboleti raskid veze

Sigurni smo da često pomislite ma bivšeg… S nekim bivšim partnerima ostanemo u dobrim odnosima, neke ne želimo nikada više ni da čujemo, ni da vidimo, za neke se nadamo da ćemo ih ponovo negde sresti… Kako god bilo, neke je informacije o bivšima zanimljivo znati.

Dobra strana ogovaranja

Iako nije lepo ogovarati, jedna nedavna studija Univerziteta iz Utaha pokazala je kako izražavanje negativnih emocija koje osećate prema bivšima ima pozitivan učinak za vas – manja je verovatnoća da ćete pasti u depresiju nego kada osećanja držite duboko u sebi. Ako pustite sva svoja osećanja napolje, velika je verovatnoća da ćete raskid brže preboleti – piše Cosmopolitan.

Zadržite kontakt

Iako ste verovatno očekivali da je poželjno da prekinete komunikaciju s bivšim, istina je potpuno drugačija. Naravno, u slučaju da za njim još malo patite. Studija Univerziteta u Arizoni pokazala je da ćete raskid lakše podneti ako održite neku vrstu kontakta s bivšim. Intenzitet komuniciranja ne treba da bude onakav kao kada ste bili zajedno, ali par neobaveznih mejlova ili poruka kojom mu čestitate rođendan apsolutno su prihvatljivi.

reklame
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.