Šta brushalter govori o vama
Šta brushalter govori o vama

Šta brushalter govori o vama: Džesika Santos iz modne kuće “Viktorijas sikret” otkriva šta vaš omiljeni model grudnjaka otkriva o vašem karakteru, navikama i načinu na koji vas muškarci doživljavaju.

 

Model grudnjaka koji nosite mnogo govori o vašoj ličnosti. Stručnjak za grudnjake iz prestižne modne kuće “Viktorijas sikret” Džesika Santos tvrdi da brushalter može da otkrije mnogo o vašim navikama, o tome kakva ste prijateljica, čak i kakvi vam se muškarci dopadaju…

reklame

Klasičan model

Model sa standardnim korpicama i širokim bretelama nikada neće izaći iz mode jer pruža prirodan izgled grudi i odličan je za svaki dan. Ako ste ljubitelj ovakvog grudnjaka, tvrdi Santosova, znači da ste zadovoljne izgledom svojih grudi, čvrsto stojite na zemlji i dobro se osećate u svojoj koži.

Puš-ap

Vi volite da kontrolišete stvari i da kad su važni događaji u pitanju uvek držite konce u rukama. Takođe, vrlo ste otvoreni i komunikativni, volite da zavodite i uvek tražite priliku da istaknete svoje kvalitete. Uvek tačno znate šta želite, teško vam je odoleti i još teže vas je ignorisati.

Grudnjak bez bretela

Vi ste osoba avanturističkog duha, ne plašite se rizika, pogotovo ako je u pitanju neko novo iskustvo. Ali, kada je u pitanju modni izbor, igrate na sigurno.

Grudnjak sa žicama

Stalno tražite podršku od drugih, a od prijatelja očekujete da su uvek uz vas. Pokušajte da smanjite zahteve prema drugim ljudima kako bi vas doživljavali kao zabavnu i neodoljivu, a ne kao nesigurnu osobu.

Kopčanje sa prednje strane

Vi ste izuzetno pristupačna i praktična osoba. Uvek birate brže i kraće puteve do zadatog cilja, a takvi ste i u nošenju grudnjaka. Ne volite modele kojima treba više od deset sekundi za oblačenje i skidanje. Pošto se vaš grudnjak lako skida, znači da niste mnogo zahtevni.

Ukrštene bretele na leđima

Konvencionalni ste i praktični, ali u isto vreme volite da pratite trendove. Niste protivnik klasičnog stila, ali se trudite da svoj stil začinite nečim modernim. U situacijama u kojima drugi paniče, vi ste staloženi i pribrani. Ovakav grudnjak se teže skida, pa ako planirate izlazak ili druženje s dečkom, razmislite o nekom jednostavnijem modelu!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.