Seks bez obaveza

21 način da se zabavite ženskim grudima.  Magija koju krijete ispod bluze. Ozbiljno. Velike ili male, seksi su, funkcionalne, i kao čarolijom privlače muške poglede. Ako ste tako raspoloženi, to jest. Ako izađete iz kuće dobre volje, svet vam je pod nogama. (Ne zvuči baš prikladno kad se ovako napiše, ali, da se ne lažemo, tako je.)

Sad kad smo to raščistili, umesto da samo miroljubivo koegzistirate, zašto ne biste malo bolje upoznali sopstvene grudi? Zaslužile su. Stižu saveti, neki šaljivi, neki ozbiljni, koji će vam pomoći da se zabavite.

reklame

Lepo ih obucite. Najbolji veš koji imate ne treba da čami čekajući posebnu priliku. Život je posebna prilika. Glavu gore, grudi na gotovs – u onom brushalteru u kojem izgledaju “kao sa reklame”. I budite seksi danas – samo za sebe.

Pokvasite ih. Tuširanje – u zavisnosti od raspoloženja – toplijom (koja će poterati krv na površinu, a grudi učiniti osetljivijim na dodir) ili hladnijom vodom (koja je dugoročno gledano pametniji izbor jer učvršćuje grudi).

Zaboravite na peškir. Posle tuširanja, neka se osuše same od sebe… Ako je vaš partner tu dok se spremate, dobiće i “bonus” uživajući u pogledu.

Zagrejte ih malo. Dok sušite kosu, usmerite na trenutak fen ka grudima. Pre nego što počnete da gunđate “kakva glupost”, probajte. Ozbiljno, morate to da uradite da biste shvatili zašto.

Smislite nove nadimke. Sigurno će vam na pamet pasti nešto zabavnije od “devojke”?

Povedite ih u šoping. Kad ste poslednji put ušli u kabinu da nešto probate, razmišljajući kako će vam grudi izgledati u tome? Tako smo i mislili. Rasprodaje su. Izaberite haljinu u kojoj će vaš dekolte biti “smrtonosno oružje”.

Radite na njima. Neće zaista porasti od vežbanja, ali biće čvršće i izgledaće bolje.

Zanemarite bradavice. Na minut samo. Bradavice zapravo nisu najosetljiviji deo grudi. Zona oko areole (između onoga što bi bilo “10” i “14” sati) zapravo je mmmmm… Probajte.

… Ili nemojte? Obožavate sopstvene bradavice? Samo napred, razmazite ih. Ako im posvetite dovoljno vremena, eto još jedne prečice do orgazma. I to tako da ne morate ni gaćice da skinete. Nije loše?

21 način da se zabavite ženskim grudima

Oslobodite ih. Častite se povremeno “lenjim popodnevom” bez brushaltera.

Pokažite ih. Malo. Zaboravite na rolke. Zima je, ali, ljudi su zato izmislili šalove.

Nahranite im samopouzdanje. Bacite pogled na to kako svetske lepotice izgledaju bez fotošopa. Vaše telo je jedinstveno. Vaše grudi su savršene, upravo takve kakve jesu. Zaslužuju ljubav i divljenje.

Izvedite ih na suši. Idite na ručak sami. Ako ne volite suši, ok je bilo koja plava riba bogata omega-3 masnim kiselinama, pošto one smanjuju rizik od raka dojke.

Pregledajte se. Redovno. Ako ne znate kako, neka vam pokaže ginekolog.

Nađite im obožavaoca. Nekoga ko će im biti potpuno posvećen.

Namirišite ih. Kad jednom pronađete svoj parfem, držite ga se. Kap između grudi, da miris opije samo onoga kome dozvolite da vam se približi. Pa, neka mu se svaki put kad oseti notu jasmina, recimo, zavrti u glavi, od pomisli na vas.

Izaberite “omiljenu”. Dojke nikad nisu identične, i to je ok. Obuhvatite svaku šakom, i izaberite “omiljenu”.

Nađite način da zavolite svaku sitnicu. Poneka strija, mladež? Čine vas jedinstvenom, to nemojte da zaboravite.

Istražite različite osećaje. Kockica leda. Svila. Perje. Krzno. Vibrator?

Slavite njihovu veličinu. Kolike god da su, čine vas posebnom i neodoljivom. Nemojte patiti zbog toga što nisu manje. Ili veće.

Gledajte ih. Nemojte samo prolaziti pored ogledala na putu ka kadi. Zastanite. I divite se. Imate čemu.

SEKS I GRAD: 25 zanimljivih stvari koje niste znali o ovoj seriji

 

mondo.rs

loading...