Dnevni horoskop za 11. maj 2018

Neće vam pasti kruna s glave ako naučite kako da budete kučka, da biste zadržali interesovanje svog dragog.

Da li ćete moći da ga ne prezirete što je takav stereotip?

Pa, ima i gorih tipova. Ako vam je stalo do njega, dajte sve od sebe – ali ne u onom zrelom smislu, nego onako kako njemu treba da bi mu to davanje držalo pažnju. I šutnite ga ponekad, čisto da nikad ne bude siguran. Obožavaće vas.

reklame

Pušači su gluplji od nepušača

Potrebno im je da vas osvajaju i da se dokazuju

Ako je siguran da vas je osvojio, da mu pripadate i da ste pripitomljeni, njegov ego je nahranjen, cilj je postignut i on počinje da se vrpolji u toj udobnosti i da vrti palčevima i cupka nogom od nervoze i dosade.

Šta sad? Zauvek tako? I već traži sledeće izazove i ciljeve. Ne zato što vas ne voli i što mu nije stalo, nego što ne zna šta ga to nagoni, ne želi da se preispituje i mora da nastavi da osvaja i da dokazuje sebi kakav je dasa. Nije mu dovoljno to što je vas osvojio.

Jer ako je to tako lako uradio, onda to i nije bio neki izazov. Ali ako ga odmereno hladite, povlačite se i navodite ga da se brine i da se pita šta vam je, onda će ga njegov ego terati da vas ponovo osvaja i da vam dokazuje svoju moć.

To je za njega igra moći. I tu nema pomoći. Ili ćete duuuugo tražiti i čekati nekog ko je prerastao ego tripove i rizikovati da ga nikad ne pronađete, ili ćete se postarati da moć bude vaša. Sve velike kurtizane – one koje su obrtale careve oko malog prsta – bile su eksperti u ovoj igri.

devojka

Više se zalažu ako ne znaju na čemu su

Čuveni spa tretman za muškarce, star kao vreme, preporučuje toplo hladni tuš. Raspametite ga u krevetu, budite najzaljubljenija, najvatrenija i najčarobnija, najzabavnija i posle uzmaknite. Baš onako kako oni rade. Jer to njihovo ponašanje “zašto-je-pobogu-tako-distanciran-kad-je-sinoć-bilo-sve-u-redu” samo je pokazna vežba. Oni to rade, zato što njima treba da ih tako tretiramo.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.