VOJNO POLICIJSKI HOROSKOP: Kakav je koji znak u zavođenju reda i mira

0
994
VOJNO POLICIJSKI HOROSKOP
Image courtesy of Paul Gooddy at FreeDigitalPhotos.net Text added by besnopile.rs

Šta zvezde poručuju organima reda i mira? Kome kradu pušku dok spava na straži, a ko često dobije kišobranom po glavi? Saznajte ko sprema novu kolekciju prolećnih uniformi, ko koristi gaće umesto rukavica, a ko otkriva zločine uz pomoć kristalne kugle. Pred vama je šaljivi vojno policijski horoskop.

VOJNO POLICIJSKI HOROSKOP
Image courtesy of Paul Gooddy at FreeDigitalPhotos.net
Text added by besnopile.rs

OVAN

On je super vojnik: uniforma ispeglana, cipele sjaje, ponašanje besprekorno, nadređeni ga predstavljaju kao primer drugima. Za nekoliko meseci postaje dezerter, jer nije unapređen u viši čin pa nema na koga da viče iz sveg glasa. Od svih nadređenih najviše strahuje od tašte. Kada je ona u blizini, on primenjuje stelt taktiku.

BIK

Vi ste onaj policajac koji sumnja u sve i svakoga, a ne veruje nikome. Zato se najozbiljnije bavi mišlju da patentirate džepni detektor laži, a testirali biste ga na vlastitoj majci pitajući je da li više voli brata ili vas. Često vam prebacuju da ste opterećen poslom, jer ste vi taj lik koji se zatvara u hotelsku sobu i okružuje fotografijama sa mesta zločina, kako bi saznao tajne kriminalnog uma, pa makar to bio i kradljivac veša.

BLIZANCI

Lakše ga je navući u uniformu nego u komandnu liniju. Ako je u vojsci obično završava na vojnom sudu jer su mu ukrali pušku dok je spavao na stražarskom mestu. Ako je policajac, čeka ga disciplinska jer je zaboravio gde je ostavio službeni auto. Stalno zaboravlja lisice kod devojke u krevetu, a pištolj u kafani, pa hapsi kriminalce uz pomoć kondoma i sifona za soda vodu.


RAK

Ne izgleda kao policajac, ne govori kao policajac, a ima izvrsne rezultate u rešavanju raznih slučajeva. To je zato što mu savete daje njegov tajni pomagač, kristalna kugla, koju skriva u najdonjoj fioci svog pisaćeg stola. Ali treba da napiše izveštaj, prvo slaže po stolu hemijske olovke po veličini i boji, pa onda baci sto papira u đubre, jer mu prva rečenica ne ispada estetski zadovoljavajuće.

LAV

Policajac koji zaustavlja auto sa zgodnom vozačicom, a ona laskanjem uspe da ga uveri da joj oprosti kaznu za prebrzu vožnju, pa mu još i daje svoj broj telefona. Kad na kraju radnog vremena zove taj broj, tek nakon trećeg poziva uspeju da ga uvere da je dobio veterinarsku ambulantu.

DEVICA

Omiljena među kolegama i šefovima, draga jer pokušava svaki posao koji joj dodele da odradi savršeno. Zato se i cela policijska uprava lakše nosi s pritužbama građana koji su iza brisača našli kazne zbog toga što im automobili nisu oprani.
Kada je u civilu, pomaže deci i starima da pređu ulicu, pa često dobije i kišobranom po glavi.

Pročitajte i  Ovo je definitivno njihovo vreme: 3 horoskopska znaka koje očekuje sjajan period do 23. septembra 2019. godine

VAGA

Smisao za pravdu je poželjan u policijskom poslu, a toga policajka Vaga ima dovoljno. I zato joj nije jasno zašto su one dve posvađane komšinice toliko ljute na nju nakon njihovog trosatnog detaljnog ispitivanja o uzrocima i poreklu svađe. Ako je hleb u pekari toga dana bio malo tvrđi nego inače, u stanju je da pokrene celu istragu kako bi saznala da li se iza te “greške” slučajno krije tajni plan stomatološke mafije da profitira na krunicama.

ŠKORPION

Voli oružje više od uniforme, pa ga nosi i u civilu, naravno, uz dozvolu. Zato usdred noći mora da vozi taštu u hitnu, jer je on u kuhinji čuo provalnika pa mu se prišunjao i onesvestio ga kundakom u glavu, a tek onda se setio da mu je tašta u gostima i da je možda sišla da popije vode.

STRELAC

Obično sportski tip vojnika ili policajca i sve mu ide od ruke. Karijera bi mu bila besprekorna da nije za opkladu kolegama, svom nadređenom predao raport u uniformi s crvenom leptir-mašnom na bele tufne. Nakon toga biva premešten na tajni zadatak u gerijatrijsku bolnicu, da istraži koji šaljivdžija svake noći zamenjuje proteze pacijentima.

JARAC

Dobro se oseća u uniformi i voli u njoj da radi, ali ga po njegovom mišljenju nezasluženo prati loš glas. Nije on kriv što mu vozaći obično ne staju pa mora da ih ganja ili što je prešao iz policije u vatrogasce, pa je nakon nedelju dana izgorelo vatrogasno skladište. Šta će kad voli da se depilira vatrom.

VODOLIJA

Na svojoj koži oseća da uniforma ne daje ni mrvicu ekstravagancije. Kako god on obično dobro radio, nadređeni nikako da mu oproste što je na prošlom uviđaju koristio gaće umesto rukavica, a one su na kraju nekako misteriozno nestale. U slobodno vreme marljivo radi na novoj proleće – leto kolekciji uniformi.

RIBE

Humanizam riba je obično nekompatibilan s poslom u uniformi. Ukoliko tamo ipak završe, česti su predmet zavisti svojih kolega zbog uspeha u otkrivanju krivaca po principu: ‘On ima crven nos, sigurno laže, a ko laže taj i krade’. I šta je najgore od svega, obično su u pravu.

conopljanews.net/besnopile.rs


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.