Ovakvu devojku nijedan muškarac neće da trpi
Ovakvu devojku nijedan muškarac neće da trpi

Ovakvu devojku nijedan muškarac neće da trpi: Muškarci ne mogu sa ženama, a bez njih još teže, tako neki kažu. Neki u vezama su malo više optimistični, i imaju kraću listu “protiv”, ali naravno, preteže lista “za”. Ali možemo pokušati da utvrdimo šta je univerzalno, tj.koje su neke najiritantnije ženske osobine, kojima muškarci nisu oduševljeni nikako.

 

Preterana ljubomora, ograničavanje, pravljenje nepotrebnih scena, i ostale teže teme ne bih pominjala, već bih ostala na onim lakšim, ženama simpatičnijim, tj. sitnicama koje nisu opasne po vezu, i koje ne ugrožavaju ni vezu ni muškarca.

Ovakvu devojku nijedan muškarac neće da trpi
Ovakvu devojku nijedan muškarac neće da trpi

Ogledalce, ogledalce…

reklame

Narcisoidnost je definitivno jedna od takvih sitnica. Jesam li lepša od nje, jesam li ti lepša sada ili na početku veze, punija ili mršavija, sa plavom ili crnom kosom….? Muškarcima je u glavi, dok sluša ta pitanja , rečenica “Zar je pa toliko bitno, ok, nisi promenila lični opis, volim te baš takvu kakva jesi, zašto moraš da razmišljaš 24 sata dnevno o tome kako izgledaš?!”

PROČITAJTE: Muškarac ovo želi od prave devojke: Žena koju on izabere mora da ima ove osobine

Tu sam za 5 minuta

…a ako me nema, pročitaj poruku ponovo – pošalica koju žene najozbiljnije koriste. Upravo sam htela da izadjem iz kuće, kad sam shvatila da nisam stavila ruž u torbicu, taman sam izlazila iz kuće kad sam shvatila da mi se cipele uopšte ne slažu sa današnjom odevnom kombinacijom i slično. Muškarcima je sve ovo na trenutke smešno, a u drugim trenucima iritantno, jer oni svakako ne primećuju koji komadi garderobe se tačno slažu, i nije im jasno šta će im uopšte ruž za usne kad će ih svakako skinuti.

Koliko zna devojka o svom dečku, toliko znaju i njene drugarice

Možda jedna od najiritantnijih osobina žena, da ne kažem sklonosti ka tračarenju. Tu je uključen čak i blaži strah kada pomisle da se devojka verovatno žali na dečka zbog nečega, možda ga poredi sa bivšima, uporedjuje vezu sa drugima i slično. Jednostavno, sama činjenica da neko sa kim oni nisu toliko bliski zna toliko o njemu, izludjuje ga. A i ne shvata tu žensku logiku prepričavanja, brbljanja o svakom mogućem detalju i slično.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.