NAPALjENA 24/7: Svakog sata doživljava 90 orgazama (VIDEO)

0
3184

Kara Anaja (30) iz Arizone, pati od retkog seksualnog poremećaja, koji joj je dijagnostikovan pre 3 godine. Ona doživljava orgazam i do 90 puta u toku jednog sata. Nesrećna žena se požalila da njen život pod ovakvim okolnostima nije nimalo lak, i da joj u mnogome otežava normalno funkcionisanje.

Kara živi sa svojim mužem, Tonijem (34), sa kojim ima 10-godišnjeg sina Merika, a svoj poremećaj doživljava kao nešto ponižavajuće i konfuzno.

– Kada ste okruženi decom, osećate se perverzno, jer bujica različitih osećaja vam prolazi kroz telo u isto vreme – objašnajva Anaja.
Ona se požalila kako ne može da učestvuje u odrastanju svog deteta u potpunosti, jer je tako česti orgazmi u tome sputavaju. Najgore je što ne može da objasni sinu šta joj se dešava jer je mali da bi je razumeo.

Pročitajte i  U životu treba biti baš kao ova klinka: Samo zbog nje 33 miliona ljudi je pogledalo ovaj snimak, a imali su i šta da vide (VIDEO)

Takođe, Kara se trudi da izbegava parkove, javne skupove ili neka bitna dešavanja, jer niko ne bi mogao da razume njene nalete uzbuđenja.

Nakon što je doživela 180 orgazma za samo dva sata, rešila je da potraži pomoć. Ona već 3 godine traga za lekom koji će joj omogućiti normalno funkcionisanje i rešiti je neprijatnih situacija.

Najbitnije od svega, Kara ima podršku svog supruga, koji joj je veliki oslonac i pokretač u životu.

 

Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.