KUGUARKE: Naučna analiza matorki koje vole piletinu

Ženka vrste homo sapiens, dakle sisarka, od 30 do 65 godina starosti. Plen su joj mladi mužjaci starosne dobi do 25 godina (takozvana “piletina” ili “mlađ”).

 

Poseduje jasne i lako uočljive fizičke karakteristike : oznake u vidu leopard printa, krzno drečavo roze boje, sve moguće nadrkivače za sise, ogromne cvikere za sunce, cipele soliterke, uske pantalone i tonu bižuterije. Građa je vitka i pogodna za uhođenje i napad iz zasede. Poseduje duge, oštre kandže boje krvi i izdaleka izgleda 15 godina mlađe nego što jeste. Svakodnevno se poliva losionima za samopotamnjivanje i hibernira u solarijumu.
Ima običaj da se kamuflira među studentarijom.

Ovde pročitajte šta položaj njegovog penisa govori o vašem muškarcu

reklame

Tokom dana, kuguarke su ili veoma uspešne poslovne žene, ili obične domaćice. Budući da su noćne životinje, uveče se okupljaju u noćnim klubovima i barovima a mogu se uočiti i na koncertima omatorelih rok zvezda, kako love piletinu oko bek stejdža. U svakom slučaju, najbolje se osećaju pod zatamljenim svetlima.

Odlučne su, usredsređene na cilj, nezavisne i hitre, veoma vešti lovci.
Hrane se pretežno zelenišem i koktelčićima. Često ostavljaju za sobom oblak duvanskog dima.
Poslednjih godina je primećen porast populacije, verovatno kao posledica serije “Sex i Grad”. Neki od uzora su im Samantha Jones, Demi Moore, Susan Sarandon i Naomi Watts.

soliterke

Neki od primeraka zabeleženi kamerom:

loading...