“Radim u suši restoranu. Nikad, baš nikad nemojte naručiti “spicy yellowtail” ili “spicy Hamachi roll”. To je u suštini meso za riblji burger.

Svi ostaci od seckanja različitih vrsta ribe čuvaju se zajedno, seckaju i miksaju sa sriracha umakom i drugim stvarima.

reklame

Nikad nije sveže i nikad ne možete da znate šta jedete. Mrzim to da radim i mrzim to da prodajem. Svaki šef kuhinje to misli. Ali to je jednostavan način da se zaradi novac s nečim što je zapravo otpad”, ispričao je dymlostheoni.

konobari-i-kuvari-iskreno-rekli-koliko-je-sve-strokavo-i-pokvareno-u-restoranima-povraticete-i-zamrzeti-restorane-zauvek-1

Korisnik Kheelz izneo je vrlo ružna iskustva. Kaže da radi u 2 restorana, a ovo su njegovi utisci:

1. Ništa nije sveže. To što naručujemo hranu je zapravo smejurija, prenosi The Sun. Taj posao je prljav i iako bi sve trebalo da se baci nakon isteka roka, ne baca se. Ponekad se koristi i tri puta duže nakon isteka roka.

2. Ne bih jeo ništa. Posuđe je retko kad dobro oprano. Ne mogu vam reći koliko puta sam vraćao šoljice jer je još uvek bilo ruža na ivicama. Salata se priprema golim rukama i to rade ljudi koje nikad nisam video da peru ruke, a barataju i novcem i prljavim posuđem i puterom od kikirikija i ostalim.

bljak-kafana-konobar-prljavo

Stolovi bi trebalo da se obrišu sredstvom za sterilizovanje, a peru se u vrućoj prljavoj vodi. Neke stvari se nikad ne peru. Npr. blenderi se samo stave pod vruću vodu. Nikad nisam video kuvare da peru ruke. Poruka priče: jedite kod kuće, jednostavno nije vredno.

stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.