kineski horoskop

kinesk2i

UVERITE SE I SRAMITE SE

Pitate se  zašto ste ste toliko inertni u krevetu i kada će već i vama da svane?

reklame

Kakva će vam ova godina biti na švalerskom planu zavisi od vas, zato pročitajte ovo da biste naučili kako da svoju ribicu ili frajera napalite do bola, pa da se još više lože na vas.

 OVDE Pročitajte seksualni horoskop po evropskom zodiacu.

Pacov

Osobe rođene u godini Pacova su razmaženi i mnogo tripuju da sve znaju, pa mnogo traže od vas. Oni se lože na keš i te radove, pa ukoliko muvate ribu u ovom znaku, vodite je u kafanu, neku skupu, a neće se ljutiti ni ako se ufatite za novčanik malo i isprsite se za neki nakit. Ako oćete da podivlja u krevetu, mora da tripuje da imate mnogo keša, inače, suvarak.

Vo

I ovaj Vo obožava da se pravi pametan, najgore je što i jadan veruje u tu svoju pamet. Takođe voli filmove za žene, emocije i ta sranja. Odvedite ih u na neku erocku masažu sa srećnom završnicom odmah, sa njima nema pregovaranja. Znači, privođenje bez upozorenja. Čujem da obožavaju slatkiše, pa će laše da se da, ako se ispolivaš čiooladom. Ima te oliže ko gladan sarmu.

Tigar

Tigrovi se u početku nešto kao aktiviraju, pa splasnu jako brrzo u penziju. Njima sve lako dosadi, zato ćete morati dada igrate oko njih ko usran golub ili nedaj bože da se vatate za uči, prerušavate u suprotni pol i skačete po šipci. Mogli biste da ih odvedete u neki popularan bar na koktel, kao i na večeru u neki veseli restoran. Kada se dobro napije, a onda, horoskop mu / njoj neće pomoći. Čak ni Kineski.

Zec

Romantika, svetla sveće i intimni trenuci su ono što “pali” osobe rođene u godini Zeca. Međutim zec kad se napali, odma prska. Sex traje ko sa realnim zecom. Žene u ovom znaku su do jaja. One kidaju u krvetu, sve radnje rade, opušteno. Razgovarajte s njima o poeziji, da, ali tek posle seksa. Čisto da se ne navikava, pa da morate da šenite oko njih posle. Verujte, smoriće vas.

Zmaj

“Sve ili ništa” je misao vodilja za Zmaja. Ne dajte im da idu u kladionicu. Oni vole kad im se neko šlihta i deli komplimente, pa se vi potrudite baš ako je neka dobra riba ili frajer. Ako je bezobrazna osoba, to je samo poziv na igru. Udarite šakom o sto i videćete da voli grubo. Tako je i u seksu. Pazite da ne budete previše blagi, oni zaista misle ozbiljno kada kažu grub sex!

Zmija

Ove osobe obožavaju eleganciju i luksuz. Ako ih vodate kao sponzorušu tamo-vamo, onda ćete da prođete. Nije tajna da Zmije vole poklone, zato vadite pare i kupujte na-kit. Posle večere, ovim osobama najviše odgovara opuštajući razgovor uz “čašicu” seksa.

Konj

Osobe rođene u znaku Konja vole dinamičan fazon, pa ćete zbog toga morati da se maskirate u seksi medicinsku sestru ili raznosača PICE. Odvedite ih u bioskop, malo kulturno cmakanje, polako pipkanje dok je mrak u bioskopu, a zatim posetite bazen ili saunu. Da vidite kolike ima sise. Možda vam se to čini kao prenatrpan raspored, ali osobi rođenoj u godini Konja ne možete gledati u zube. Gldajte u ono što se računa!

Koza

Ove osobe vole romantične izlaske i šaputanja, ko oni parovi što se stalno cmaču i smaraju. Vole i privatno, ali ukoliko ste mislili da snimate kučni pornić sa ovom osobom, bolje ni ne pokušavajte, jer su bakzuzi. Cveće poput orhideja i mala kutija čokoladica, pa onda misionarska poza. Nema ništa zguza. Kada se osobe rođene u ovom znaku osećaju sigurnima i voljenima, onda može i da padnei ostalo. Drugačije neće, ima da se dere “SILOVANJEEEEEE”

Majmun

Kako biste uzbudili ovu osobu, morate da imate veliku bananu. Danko bananko mora da odgovori na izazov. Smoki ne vole, čak ni kada je lep! Posetite restoran koji ima jela koja nikada nisu probali, a to je bar lako, jer oni samo jedu pasulj i slaninu. Na taj će način ova osoba da bude presrećna i spremna za kresanje.

Petao

Petlu mnogo znači njegovo perje, seksualna pomagala, varjače, konopci i šrafcigeri u krevetu. Perjem golicajte straga, a čekićem češkajte nežno. Prskanje u sekundi je neizbežno. V0le da preteruju, pa pazite da ih ne razmazite.

Pas

Osobe rođene u godini Psa najviše cene izjave ljubavi i ponižavanje partnera pred drugima. Mora da šenite pred ovim ljudima, jer se lože na to. Ako baš oćete to da krešete, onda nema mnogo izbora. Kupite im parfem, i to vole. A probajte i da ih vodite na more. To pali kod svih znakova.

Svinja

Velika bombonjera s različitim čokoladicama je najpogrešniji poklon za svinje. Ovi gurmani žive za dobru hranu, bar oni tako misle. Ova sorta jede sve, pa ne znaju da stanu. Lako ćete ih smuvati preko stomaka, ali šta će vam posle cela debela svinja zbog samo jedne kobasice? Da li ste vi normalni, nađite nešto drugo za muvanje, recimo bojler.

A Jako dobru crtanu priču o kineskom zodiaku, pogledajte ovde:

loading...

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.