POKAKITE SE SA STILOM: Kod dečka, švalera ili u gostima, naučite da kenjate kao dama!

Kako da kenjaš kod dečka na gajbi, a da te ne izvali! (VIDEO)
foto: youtube video

Ako ste ušli u novu romantičnu vezu, verovatno ćete početi da provodite sve više vremena kod dečka u stanu. Pitanje je – šta da radite ako vas pritera kenjafte, a još uvek nemate toliko opušten odnos da možete bez blama kod njega da serendate.

Možda izgleda kao nemoguća misija, ali zapravo nije toliko teško sakriti smrdež i tragove kočenja. Postoji nekoliko saveta kako da isterate demona, a da on ne odreaguje kao Radovan III u čuvenoj predstavi: “Kad uđem u WC osećam se k’o planinar!”

Evo kako da kenjaš kod dečka na gajbi :

Prvo: pre nego što krenete da kakite pustite neku muziku. Zatim, kada uđete u WC pustite da sve vreme teče voda i tako ćete eliminisati sve šanse da se iz kupatila čuju bilo kakvi zvukovi.

Drugo: nakon što se čuje plop, buć, blop – odmah pustite vodu, a ako se dogodi više puta, svaki put ponovite istu proceduru. Tako ćete sprečiti širenje smrdića po kupatilu.

Pročitajte i  Razotkrivanje misterije: Zbog čega žene hrle u naručje barabe ko muva na govno, a od dobrica beže ko đavo od krsta, zar ne treba da bude obratno?

Treće: za svaki slučaj nosite u torbici parfem koji ćete da naštrcate, a tako će i cela stvar da ispadne kao da ste išli u klonju da se popravite spojlere. Vaš dečko će živeti u iluziji da vi nikada ne serete već kakite cveće! <3

 

telegraf.rs / besnopile

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.