Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

0
54911

JARAC

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku.

Druženje: U društvu Device držaćete se zajedničkih interesa. Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji.


Idealan partner po horoskopu
Idealan partner po horoskopu

VODOLIJA

Ljubav: Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti poverenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Pročitajte i  Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019: Životni preokreti za Škorpiju, Rak treba da pazi u saobraćaju, a Vodolija šta priča

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo.

RIBE

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelcima. Našli ste sebi ravnog i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu.

cosmopolitan.rs


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.