zodiAKI

 

OVNAOVAN:

reklame

POSAO I PARE: Nestrpljivi ste što se tiče vaših poslovnih rezultata koji su uglavnom nešto veći od makovog zrna.Težak kuluk, dakle ne očekujte da ćete biti plaćeni osim ukoliko sami ne štampate svoj novac.

LJUBAV I SES: Dinamičan period u ljubavi kao i pre, iskrenost partnera se ogleda samo u tome da će nastaviti da vas gleda u oči dok vas laže. Doživljaji u seksu će vam pak biti mirišljavi i prijatni kao kupanje u septičkoj jami.

ZDRAVLJE: Problemi sa mozgom kao i nedostatkom istog.


bikBIK:

POSAO I PARE: Poslovno okruženje vam liči na Džunglu, potražite savet u zoo vrtu. Para ima za hleb i vodu,a za ostalo jedino ako se se zaposlite u ulici “Crvenih fenjera” u Amsterdamu.

LJUBAV I SES: Partneru je veoma stalo do vas i vaše sreće, pokušaće na svaki način da vam je danas pruži i da vas usreći kao ebola stanovnike zapadne Afrike. Naizgled dobar seks ukoliko ga uopšte i bude.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima i vilicom. Idite što pre kod lekara kako vam ne bi spala i vukla se po zemlji kao u scenama sa zabezeknutim likovima iz crtanih filmova.


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE: Posao radite dvesta na sat. Naporan rad će vas jednog dana potpuno osloboditi kao droga narkomana. Para ima, ali uglavnom tuđih.

LJUBAV I SES: Ljubavne scene sa partnerom su vam intenzivne i besmislene kao one u Indijskim serijama. Seksualno ste isfrustrirani, kao neoženjeni muslimanski fundamentalista.
ZDRAVLJE: Akne, bubuljice i ostale čibulje na zadnjici. Mažite Carnex paštetu da prođe.


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Radite kao Rumun udarnik, a plata vam nije ni tolika kolika je njemu. Manite se ćorava posla.Većeg izvora novca će biti tek na kukovo leto.

LJUBAV I SES: Scene između vas i partnera su slične onima iz crtanih filmova između “Kojota i ptice trkačice”. Vasa osećanja su velika, ali on/ona nekako uvek pobegne od njih. Kao i od vaših seksualnih prohteva.

ZDRAVLJE: Problemi sa digestivnim traktom i stomakom, verovatno vaše telo ima podstanara koji ne plaća kiriju.


LAVLAV:

POSAO I PARE: Posao vam trenutno ide, ali u do sad nepoznatom i potencijalno destruktivnom pravcu. Pare nisu problem,para nema.

LJUBAV I SES: Ljubav vam cveta kao i obično kada se šminkate u wc-u,uglavnom ako ste žena. I kada vežbate u teretani i pri tom vidite svoj lik u ogledalu,uglavnom ukoliko ste muškarac. Dakle, seks će biti dobar samo ako ste transeskualna osoba.

ZDRAVLJE: Prehlada vas muči preko noći kao i komarci koji vam guslaju pored uveta.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Mogućnost dobrog posla i zarade vam prolazi pred očima jer kao I obično od drveta ne vidite šumu, a od šume ostatak planete Zemlje. Para ni za parče slanine.

LJUBAV I SES: Zbog ljubavnih problema samo kukate kao narikača.Volite da patite i to je više nego jadno. Seks će vam biti dobar samo pod prisilom.

ZDRAVLJE: S obzirom na zvukove koji izlaze iz dubine vaše utrobe moći ćete da održite solistički concert.


VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Poslovna klima se ne menja,surova je kao u Sibirskom gulagu. Novca će biti ukoliko posetite Žutu kuću i preživite njen tretman.

LJUBAV I SES: Ljubavni život vam se raspada kao osiromašeni uranijum. Dakle to je spor i mukotrpan proces,ali ozračićete partnera kao i on vas svakom novom prilikom. Seks će biti dobar jedino ukoliko platite za njega.

ZDRAVLJE: Kijate i kašljete kao da je već došao red da odete na crveni breg.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Čeka vas znojav i težak posao, definitivno ćete ga i ostaviti da čeka. Za nešto para ćete se tek načekati I biće ga samo ako osnujete sektu ili iskopate porodični ćup sa zlatom.

LJUBAV I SES: U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, što znači da ćete imati jako zanimljiv period, ukoliko preživite. Ranićete partnera bonsekom i on vam to neće zaboraviti.

ZDRAVLJE: Nezdravo se hranite,a još nezdravija bića se hrane vama. Preporučujem hitan postupak klistiranja.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE:Strelčevi koji prodaju muda za bubrege će danas imati uspešan poslovni dan.Oni koji rade nešto konkretno bolje da ne rade jer će videti platu i namirene dugove onda kada Sunce bude izlazilo na zapadu.

LJUBAV I SES:Ljubav često boli,ali ne vas,vas obično boli nešto drugo.Koristite lubrikante u seksualnom odnosu ili će komšije sutradan podneti prijavu zbog preterane buke.

ZDRAVLJE:Nervozni ste kao mačka u kavezu,provodite više vremena van četiri zida.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: Dosta razmišljate o poslovnim projektima, uspešni su i završeni na vreme kao oni u epskoj narodnoj pesmi vezanoj za zidanje Skadra na Bojani.

LJUBAV I SES: Stanje u ljubavi stabilno jer partner trenutno gleda svoja posla ili ga nećete ni imati. Dinamičan seks ćete imati kao dva penzionera pred smart.

ZDRAVLJE: Polivanje ledenom vodom vam neće izlečiti išijas i kostobolju, samo će ih pogoršati.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Danas mislite da se svako drugi bolje snalazi u poslu od vas. Pristupate poslu kao dosadašnje vlade problemu privatizacije državnih firmi. Novca ima, ali u tragovima.

LJUBAV I SES: Partner vam šalje znake da vas želi pored njega/nje do kraja svog života, dakle došlo vreme
za bežaniju. Seks na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, a i potpuno imuni na polne bolesti, kao Južnoafrička prostitutka.


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Trenutno imate problema sa određivanjem poslovnih ciljeva,ne znate gde bijete. Para ni za suvu smokvu.

LJUBAV I SES: Budete li nastavili sa dosadšanjim emotivnim životomm završićete kao Robin Vilijams. Mogu vas spasti jedino mazohistički nastrojeni partneri ili celibat.

ZDRAVLJE: Opasnost od gljivica na stopalima, setite se da ih nekad operete čak iako ne posećujete džamiju.


loading...

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.