HOROSKOP

Kada nema partnera, Lav na sve druge načine pokušava da nahrani svoj ego. Oblači najbolje krpice i izvlači najbolje iz sebe, kako bi privukao što više pažnje i bio zanimljiviji društvu. On mora da bude u centru pažnje i predmet divljenja. Usamljeni lavovi su napadni, a ponekad i naporni.

Svaki izlazak je prilika za dokazivanje njegove superiornosti, pa ako se desi da ne prouzrokuje željene reakcije u nekom društvu, trudiće se da te ljude ubuduće izbegava. Lav ide tamo gde ga vole i gde je cenjen.

reklame

Uprkos čvrstom stavu i samouverenom nastupu, lavovi su iznutra veoma ranjivi. Zato uglavnom buše tamo gde znaju da imaju prolaz, što im ne donosi potrebno zadovoljenje. Lepe se za zgodne i doterane ljude, a pošto je taj kriterijum prilično površan, često im promakne ona prava osoba u moru lažnog sjaja. Umeju da budu i previše otvoreni u komunikaciji, pa to može da uplaši potencijalne partnere. Od njih očekuju da budu makar podjednako fantastični i neverovatni poput njega, a kada to ne pronađu, zadovoljavaju se i igrom dominacije u neobaveznim vezama.

Oni ne dopuštaju da ih usamljenost ophrva, već sebe iznova i iznova dižu iz pepela. Moraju imati na umu da je njihovo beskrajno samopouzdanje seksi samo onda kada zaista ima osnovu u realnosti. U suprotnom, mogu delovati arogantno i sujetno.

POVRATAK NA SVE ZNAKOVE

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.