horoskop za februar 2015, mesečni horoskop

Mesečni Horoskop za februar 2015 : Bikove će da preplavi potreba da budu darežljivi, uvek tu za osobu koju iskreno vole

Ovan

Kako se vaša vladajuća planeta tokom večeg dela februara nalazi u Ribama, gde će mu društvo praviti egzaltirana Venera, a sve do 21. februara je i Sunce u prijateljskom znaku Vodolije, najvažnije je skrenuti pažnju na sebe modernim poslovanjem, internet reklamama i originalnim, svežim idejama. Na ispitu su vaša postojanost, vernost i posvećenost i sada taj ispit treba da položite, jer će vas opet snaći slične situacije u ne tako dalekoj budućnosti. Posle 20. februara, kada Venera uđe u vaš znak, sve će biti odlično. Ponovo ćete biti zaljubljeni i zadovoljni, puni poleta i želje da vašu sreću u ljubavi delite sa svima i da svima kažete da ste konačno zadovoljni. Jupiter u harmoničnom aspektu i većina planeta u dobrim aspektima sa vašim Suncem, daje dobro raspoloženje i dobre osećaje, puno energije i dobro zdravlje. Manje dobro je to što se većina ljudi ugoji kada je tranzit Jupitera povoljan.

Bik

Period u kome se Sunce nalazi u znaku koji vam uopšte nije srodan, pa još u kombinaciji Urana u XII kući i Saturna u osmoj je u najmanju ruku, izazovan i možete se naći u situacijama koje vas ozbiljno mogu zbuniti i navesti na pogrešne zaključke. Uvek za vreme tranzita kroz osmu, desetu i dvanaestu kuću treba povesti računa o moralnosti i zakonitosti svih vaših poteza, poslova i ugovora. Uopšte, ovo je vaš mesec ljubavi i vaša su osećanja na vrhuncu, jer vaša vladarka Venera baš pomenutih dana boravi na stepenu svoje egzaltacije, 27. stepenu Riba. Preplaviće vas potreba da budete darežljivi, da budete uvek tu za osobu koju iskreno volite, da se posvetite vašoj vezi i ljubavi koliko god je moguće. Veći deo meseca februara je ispunjen vašim problemima sa zglobovima i cirkulacijom nogu. Najefikasniji i najbolji način rešavanja ovog problema jeste da vežbanjem i promenom režima života, trajno rešite ovu situaciju.

reklame

Blizanci

Vaš vladar, Merkur je još 23. januara krenuo retrogradnim hodom kroz harmonični znak Vodolije. Na to gledajte ovako, iako retrogradni Merkur može da napravi probleme sa putovanjima, vozilima, dokumentima i kontaktima, situacija neće biti dramatična, a dobićete priliku da završite nešto što niste uradili. Krajem meseca imaćete priliku da ako ste bili usamljeni upoznate vrlo aktivnu i dinamičnu osobu, pa je dobro da vaša neodlučnost više ne igra ključnu ulogu na polju vaših emocija. To se odnosi na sve koji su u potrazi za srodnom dušom, bez obzira na godine. Vašom kućom zdravlja vlada Pluton i Mars, a Mars se kreće kroz Ribe koje su i te kako povezane sa lekovima i farmacijom, pa možete uzeti pogrešan lek, onaj koji neće biti od koristi, ali i možete imati štetu, odnosno neprijatnu reakciju preosetljivosti na baš taj lek.

horoskop za Februar 2015

Rak

Naročito dobro će se na vaše finansije i napredak odraziti sve što ima veze sa ulaganjem, investiranjem, prometom usluga i socijalno korisnim radom sa decom i osetljivim grupama. A ako tražite partnere iz inostranstva da podrže vaše ideje, na pravom ste putu. Ovaj mesec će biti nezaboravan onima koji su sami i u potrazi za ljubavlju, jer zasigurno mogu da se zaljube onda kada to najmanje budu očekivali. Veoma je važno da ne izgubite glavu i ne postanete previše posesivni u poslednjih desetak dana meseca, jer ćete divnu priliku prosto uništiti prenagljivanjem. Dobro je tokom ovih dana punog i mladog Meseca jesti laganu hranu, kako biste isključili sve druge smetnje u metabolizmu koje mogu dodatno komplikovati ovaj problem. Kada je nervoza u pitanju, morate sami naći svoj način koji deluje.

Lav

U dobrom aspektu su svi koji rade na poslovima koji su povezani sa zakonom, bilo da su u pravosuđu, policiji ili su istražitelji. Najviše zbog toga što će neki pritisci i neprijatnosti postati mnogo manji, a vi ćete se lakše uklapati u novonastale tokove, jer ćete imati veću slobodu odlučivanja i delanja. I u ljubavnom životu imate mogućnost izbora, a on mora biti veoma korektan i jasan, ne dopustite sebi da i dalje na silu održavate vezu ili status koji vam odavno ne ispunjava ni dušu, ni potrebe. Bilo kako bilo, vi ćete u u mesecu februaru, mada je u njemu i Dan ljubavi svake godine, ove godine imati šta da pamtite. Ne jedite baš sve što vam dođe pod ruku, ne pijte alkohol, ili bar ne preterujte, jer su praznici i praznično preterivanje prošli, pa možete da živite umerenije i zdravije.

Devica

Ovo je izuzetan mesec za vas, mada vi ne verujete mnogo u sreću i u nešto što niste zaslužili, sada će vam se desiti upravo neka srećna okolnost koja će iz korena promeniti vaš odnos prema poslu, a možda i vaše poslovno okruženje. Sunce se kreće, zajedno sa Merkurom, kroz vašu kuću posla, donoseći odlične vesti i čineći vas jako važnima u poslu kojim se bavite. Partner će vam možda delovati kao da nešto krije, ali to nije baš tako, budući da se baš sada pojačavaju osećanja prema vama. Znači, vrlo je verovatno da ne krije drugu vezu, a ako ima problem o kome mu je teško da govori, samo nemojte navaljivati, pa će poveravanje doći spontano. Merkur je kretanje, hod, kada je retrogradan, lako može da se protumači kao rasejan, zamišljen, a Vodolija upravlja potkolenicom. Prostim jezikom rečeno, pazite kako hodate, jer možete zbog dekoncentrisanosti i nepažnje povrediti nogu.

Vaga

Boravak Marsa i Venere u vašoj kući posla govori o tome da ćete imati mnogo posla, ali i mnogo uspešnih rezultata, a moguće je da posle 20. februara, možete potpisati vredan ugovor koji već neko vreme očekujete, ili priželjkujete. Ipak, najvažnije je dobro pregovarati, a to znači da naučite da kažete “ne” i da vaši uslovi bez ustezanja budu jasno iskazani. Posle 21. februara, kada se u polju braka nađu Mars i Venera, vi ćete doživeti situacije za koje ste već neko duže vreme mislili da su moguće samo u knjigama ili filmovima. Jupiter podržava vaše želje i planove, a Uran u sedmom polju daje mogućnost iznenadnih preokreta i događaja. Moguće je da neko poduže vreme imate probleme sa cirkulacijom, naročito kada su noge u pitanju. Moguće je da vas vene muče, da su vam zglobovi smanjene elatičnosti, da osećate bolove i umor u nogama.

horoskop za februar 2015
mesečni horoskop za februar 2015

Škorpija

Vrlo je izvesno da ćete imati povećane zahteve od mlađih članova porodice, naročito dece, ali i kvarove koje niste planirali, tako da će korak štednje sa svim tim biti gotovo nemoguće održati. Posle 21. februara dolaze vam odlični načini da se dopadnete uglednim osobama. Budite inicijator poslova, nemojte očekivati da vam rešenja neko drugi osim vas samih ponudi i nemojte čekati prilike, nego ih tražite sami, hrabro se suočavajući sa svim inovacijama u vašem poslu, ili struci kojom se bavite. Predstoji vam jedna jako lepa ljubavna priča koja će vas u potpunosti ispuniti i koja će biti romantična bez obzira na to koliko ste već zajedno i koliko toga ste prošli zajedno. Moguća je naravno i nova ljubav, ali ona ne mora biti uvek i u novu osobu. Neko na vašem poslu oko 20. februara može vam staviti do znanja da budite strast uvek kada vas vidi i mogu uslediti romantični pozivi i poruke koje će vas stvarno ispunjavati zadovoljstvom. Početak meseca vam obećava odličnu vitalnost, ali posle 20. februara, izvesno je da glavobolje i povišena telesna temperatura nisu ništa drugo nego znak da se organizam bori sa jednim, ili više virusa, i da tu borbu u korist vašeg zdravlja morate dobro podržati, da posledice ne bi bile još gore. Osetljivi su vam grlo, krajnici i gornji disajni putevi. Uzimajte dovoljno čajeva i odmarajte se što više možete, da biste se bez posledica, izbvorili sa ovim trenutnim problemom.

Strelac

Sve do 21. februara će konjukcija Marsa i Venere biti u Ribama, početkom meseca, sve do 9. februara i sa Neptunom u konjukciji, a sve to u kvadratu sa Saturnom koji je još 23. decembra 2014. započeo svoj dug tranzit vašim znakom. Potrebno vam je dosta realnosti u proceni šta je uopšte za vas konstruktivno i korisno i šta možete da očekujete, usled kojih finansijskih tokova. Zanimljivo je da ćete konačno biti sigurni u svoje izbore i to celim svojim bićem. Pod svetlošću mladog Meseca, bićete romantičniji nego inače, a mnogi od vas se mogu odlučiti na brak, ili se veriti, baš oko Dana zaljubljenih. Niste baš pobornik zdrave ishrane, pa je dobro ako dopunjujete svoju ishranu zdravim dopunama i jačate imunitet, jer se zbog kretanja planeta koja upravlja vašim poljem zdravlja, Venere kroz Bika, upravo mogu dogoditi razne upale nosa, grla, ždrela i uha.

Jarac

Moguće je da neki od vas obzirom na boravak Sunca u kući novca, dobiju neku premiju, bonus, uvećanu isplatu, ali ćete vi tom novcu veoma brzo naći odličnu i korisnu namenu. Poslovi povezani sa medicinom, socijalnom zaštitom, projekti očuvanja životne sredine, za vas će biti jako korisni i isplativi, a ako uključite inostrane partnere, onda i podrška na dugi rok. Budite spontatni, Venera vam se samouvereno smeška oko 19. februara, učeći vas kako se uzima i daje i kako se voli potpuno predano i bez straha. Poslušajte je i tako ćete najmanje pogrešiti. Ne postavljajte previše uslova i ultimatuma partneru, ili nekome ko to tek treba da bude. Ne boravite mnogo u zadimljenim prostorijama, vi ste znak koji odlično podnosi hladne zimske dane, pa se usudite da posetite prirodu koja drema pod vladavinom vaše vladajuće planete.

Vodolija

Ako ste dugo u potrazi za poslom i finansije su vam zavisile od pomoći drugih osoba, sada ćete imati konačan pomak u rešavanju ovog egzistencijalnog pitanja, a vi ćete konačno osetiti čari slobode i nezavisnosti od drugih, čak i da je vaša porodica u pitanju. Dobro je vreme i za osnivanje sopstvenog posla i registrovanje neke svoje samostalne delatnosti. Posle 20. februara, imaćete priliku da vaš ljubavni odnos, veza, početak veze, ili već dug brak, postanu vrlo jasni i na čvrste osnove postavljeni, jer će vaš partner imati potpuno drugačiju sliku o zajedničkoj budućnosti, nego što je bila u prošloj etapi događaja. Kada ste umorni i neispavani, vi kao da niste sposobni ni za šta. Praznici i aktivan društveni život su učinili svoje i vi ste sada na rubu izdržljivosti jer je nagomilani umor postao skoro nesnosan. Nađite vremena za dovoljno sna, jer ništa ne sme biti važnije od vašeg zdravlja i dobre forme.

Ribe

Dobro je ako ste iz mnoštva prilika i mogućnosti odabrali pravu i usmerili se na ono što vas čini i zadovoljnim i profesionalno ispunjenim, a nije ni zanemarljivo, ako je uz to i dobro plaćeno. Ne ustručavajte se da dovoljno vrednujete svoj rad i da sami sebi postavite ciljeve i standarde koji imaju jako uporište u vašim kvalitetima i vašem iskustvu. Možete odahnuti, jer vaš ljubavni plan je bio tokom januara malo složeniji nego inače, pa sada, kada vam Venera nudi garanciju sreće, budite zadovoljni što je tako. Oni koji su u dugim vezama doživeće nezaboravne trenutke, kao da su se vremeplovom vratili na mesto i u vreme kada je sve počelo. Izgledaćete kao prvi vesnik proleća, čak ćete preduhitriti i sve prolećno cveće i ptice, jer za vas zima, tmurni dani, virusi i prehlade, kao da su prošli i vi ste sada puni neke energije koja ispunjava vas, ali i prostor oko vas.

Stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.