saveti za zavođenje

Kako od kog  znaka,  možete da čujete svašta. Evo šta ko kaže posle seksa i ko se hvali, a ko plače za pokojnom babom, koga grize savest, pa odmah zove prijatelje? Koja je vaša prva rečenica?

OVAN:

Često ćete od tipičnog Ovna čuti nešto u stilu: oćemo opet? Samo da srknem kafu, ne mrdaj tek sad ću da te otresem ko siromah trešnju! Znam da ti se dopalo, saćemo…

BIK:

reklame

A jel ima nešto da se jede? Od ovog može ozbiljno da se smrša, daj, lebati nemam kredit, naruči neke pice neke pljeskavice. Ja ću pivo, ti vidi šta ćeš.

BLIZANAC:

Jel ti lepo, e baš super, daj pojačaj malo televizor, upirem se ovde ništa ne čujem. Gde je taj daljinski, skloni mi se nije ti čale staklorezac?

RAK:

A kako ćeo da nazovemo bebu? Reci mi samo da tvoja familija nije u fazonu velike mrsne svadbe, ja bih negde romantično i privatno da se venčamo? Kuma ćemo da nabavimo usput, ima i da se iznajmi.

 

LAV:

Znam, ti bi sad još, naravno kad dominiram. Pogledaj samo to zmijsko telo! (već kači status, nije ni gaće navuko, kaže: “Ko večeras nije jebo, ćelava mu keva!, Taguje pola srednje škole”)

 

DEVICA:

Jao, našta mi liči soba, ček da plaknem posteljinu, izubila je miris divnog omekšivača, fuj ušta sam se ovo kosa ulepila, iju! (pobegne da se trlja i pere po celom kupatilu).

 

VAGA:

Jel ti bilo lepo? A iskreno mi kaži! Fino, a? A lej sigurno? A tebi? Ne, ne tebe pitam, tebi? Da, a tebi? A jel sigurno? ok….Znači bilo ti j lepo?. A stvarno?

 

ŠKORPIJA:

Mrzi me da palim kola, aj dam ti za taksi, sutra idemo u kafanu. Aj živ ti ja, pa te sutra vodim u mek.

 

STRELAC:

Ne zovi me – zvaću ja tebe. Šta reče imaš ribu / dečka? Čuvaj ga. Veruj mi.

 

JARAC:

Jel imaš fejs, dodaj me blok sam!

 

VODOLIJA:

A šta misliš isto ovo da probamo, samo goli, manje će da boli?

 

RIBE:

I šta kažeš. posle kafane smo seli u taksi i došli kod mene na gajbu?!?! Jeote, ovo nije moj stan! Ko si ti i gde sam ja?

Preuzeto sa sajta besnopile.rs 🙂

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.