FEJSBUK CHAT

ŠKORPIJA


Vi preterujete sa seksom i u seksu. Vi ste osoba sa veoma jakim seksualnim mogućnostima. Malo koji drugi znak može po tome da se poredi sa vama. Cela vaša pojava je namagnetisana seksom, ali ste vi u stanju da vršite kontrolu nad sobom što još više privlači suprotan pol. Vaša želja za uživanjem u seksu je veoma snažna.

Zbog nje ste u stanju da dostignete neslućene visine, ali i da potonete u bezdan. Vi seks shvatate izuzetno ozbiljno (kao uostalom i sve druge stvari) i zato niste zainteresovani za jednokratni seks i prolazne veze. Vama treba jaka veza da bi ste mogli u potpunosti da utolite svu svoju ogromnu strast. Redovan seks je obavezan. Vi tokom seksualnog čina kontrolišete situaciju u potpunosti. Ono što se dešava u krevetu ne dešava se samo na fizičkom, vec i na mentalnom planu. Od svih znakova vi seks najintenzivnije doživljavate kao mentalnu i emotivnu aktivnost. Veoma ste seksualno izdržljivi i u stanju ste da potpuno fizički i psihički iscrpite partnera. Često na njemu ostavljate vidljive znakove svoje neobuzdane strasti. Škorpije često uživaju u sadomazohističkom seksu. To ne rade svesno, već se toliko zanesu u seksualnoj igri da višak svoje energije jednostavno nisu u stanju da kontrolišu.
Neko bi mogao, posle svega rečenog, da zaključi da vi lako krećete u akciju kako bi ste zadovoljili svoje seksualne apetite. Međutim to nije tačno, naprotiv, vi se ne odlučujete za brz početak akcije. Polako krećete, ali kad se odlučite nije vas mogu zaustaviti i teško vas je zadovoljiti. Ukoliko vas partner ne zadovolji u seksu, nećete ga dugo opravdavati, jer za vas je seks nešto više nego za druge znakove.

reklame

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.