FEJSBUK CHAT

RIBE


Ako ste rođeni u podznaku Ribe, onda ste vi u seksu upravo onakvi kako to želi partner. Vašim celokupnim životom, a pogotovo seksom upravljaju emocije. Prepuni ste emocija i stalno tražite priliku da ih iskažete. Seks je pravi način za tako nešto. Iako vi u ljubavnom činu igrate podređenu ulogu, to vas ne onemogućava da izrazite svoje najdublje emocije. U seksu ste maštoviti i osećajni i žudite za uzbuđenjima i senzualnošcu.

Zato vam najviše odgovaraju partneri koji su izuzetno slobodni u seksu. Očekujete od partnera da vam kaže šta želi i sami retko inicirate neko novo događanje. U stanju ste da pratite partnera u svemu, čak da i svoju izdržljivost uskladite sa njegovom. Ako vas neko dobro „startuje”, tada vas je teško zaustaviti. Vaš osnovni cilj je da partner bude zadovoljan i spremni ste i da glumite da bi ste to postigli. Tokom seksa na prvi pogled delujete uzdržano i prepuštate dominaciju partneru. Međutim, veoma ste sposobni da i takvim ponašanjem izrazite svoje duboke emocije i postignete sopstveno seksualno zadovoljstvo. Iako vaše seksualne želje imaju plime i oseke to ne prenosite na partnera. Uvek ste spremni da ga zadovoljite. Zbog svoje prevelike emotivnosti, miroljubivosti i predusretljivosti vernost nije vaša najjača strana.
Perverznost vam nije urođena, ali je ne izbegavate ako je to u funkciji onoga što se dešava u krevetu. Relativno kasno seksualno sazrevate, ali uspevate da nadoknadite propušteno. Kada vas, ponekad, obuzmu teskobna duševna stanja utehu tražite u čulnosti, ali i u nekim drugim poročnim stvarima kao što je konzumacija narkotika i pijanstvo. Vi ste osoba kojoj seks i čulnost pomažu da se bolje oseća.

reklame

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.