Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i u karte kako bi predvidele budućnost. Iako su mnogi skeptični prema njihovom umeću, nebrojeno puta su pokazale da znaju nepogrešivo da otkriju šta čeka svaku osobu u sutrašnjici

Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob u prvom mesecu nove godine piše ciganskekarte.blogspot.rs

OVAN

SUDIJA – POKLON – LJUBAVNIK

LJUBAV

reklame

Ovo je period kada ćete više nego inače posvetiti pažnju svom izgledu a i popraviće vam se raspoloženje pa ćete biti veoma privlačni suprotnom polu. Trudićete se da ispunite sve zahteve partnera pa je izvesno da ćete uživati u njegovom društvu. Žene rođene u ovom znaku će osvojiti osobu koju već dugo vremena žele, a one koje su u vezi mogle bi proslaviti veridbu ili imati bračnu ponudu. Muški pripadnici ovog znaka će biti obasuti pažnjom suprotnog pola i u centru pažnje, ali to neće smetati vašem partneru ukoliko budete pokazali koliko vam je stalo do njega.

POSAO

Zahvaljujući nekoj osobi koja je prilično uticajna u svom okruženju ili može biti značajna za uspon na poslovnoj lestvici uspećete da dobijete ono što želite, bilo da je povišica ili neki posao, vanredni prihod. Odluke koje ćete doneti početkom meseca bi takođe mogle da vam obezbede veće materijalne prihode. Imaćete mnogo kontakata sa osobama koje će ceniti i vas i ono što radite. Trudite se da se ne uobrazite zbog priznanja koje biste mogli dobiti. Moguća je kupovina automobila ili nečega što će vam olakšati posao.

ZDRAVLJE

Moguće su alergije pa pripazite na kožu.

Ovde pročitajte godišnji finansijski horoskop za 2016. godinu 

BIK

ŽELJA – LJUBAVNIK – NEPRIJATELJ

LJUBAV

U ovom periodu će vam nedostajati emotivna toplina i podrška od strane voljene osobe pa biste se mogli povući u sebe i preispitivati se gde ste to ranije grešili. Vaše predloge da nešto promenite u vezi partner kao da ne čuje. Žene rođene u ovom znaku bi se mogle zaljubiti u osobu koja im nikako ne odgovara pa bi bilo bolje da uopšte ne ulaze u vezu jer neće dobiti ono što žele. Neki od vas već imaju partnera koji je na neki način tajnovit i ne dopiru do njegovih misli i osećanja. Krajem meseca izgubićete kontakt sa nekom dragom muškom osobom.

POSAO

Žene koje sarađuju sa muškarcima u narednom periodu mogle bi imati probleme i nerazumevanje kolega, a muškarci će prekinuti neke poslovne kontakte. Moguće je da vam se neko ranije zamerio komentarom ili  postupkom i sad čekate priliku da vratite milo za drago. Imajte na umu da osveta nije dobra. Planirate da započnete posao koji se ne dopada vašem partneru jer ne veruje u ostvarenje vašeg plana ili zaradu koju biste mogli ostvariti. Oni koji su konkurisali za neki posao neće ga u ovom mesecu dobiti jer će se pojaviti neka muška osoba koja će ga dobiti umesto vas. Kašnjenje plate ili nekih para je izvesno.

ZDRAVLJE

Mogućnost problema sa žlezdama, a moguće su i povrede.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.