HOROSKOP: Aplikacija koja računa podznak. Odredite ascendent jednostavno koristeći ovaj kalkulator!
HOROSKOP: Aplikacija koja računa podznak. Odredite ascendent jednostavno koristeći ovaj kalkulator!

Aplikacija koja računa podznak će odrediti ascendent i pojasniti kako on utiče na tumačenje vašeg horsokopa…

Podznak ili ascendent je onaj znak koji je u trenutku vašeg rođenja bio na istoku. Dok se horoskopski znak izračunava po poziciji Sunca u trenutku rođenja, pa otud i naziv – znak Sunca, podznak se ponekad naziva i izlazeći znak na istoku.

Horskopski podznak se menja na, otprilike, svaka 2 sata, budući da se astrološka sazvežđa tako “kreću” da svih 12 znakova proputuje nebom za 24 sata.

reklame

Jedno od tumačenja podznaka je i da on pokazuje kako nas okolina, zapravo, doživljava – on određuje izgled i ponašanje ljudi. Uz to, svakako, utiče i na druge važne aspekte, a više o tome možete pročitati OVDE.

Da biste izračunali svoj podznak, potrebno je da unesete podatke o svom rođenju u tablicu datu niže u tekstu. Detaljno objašnjenje pročitajte u nastavku teksta, koji vas čeka ispod aplikacije kalkulatora za natalnu kartu. Nemojte da vas zbuni belina ispod aplikacije, skrolujte malo ispod kalkulatora za uputstvo.

1. u prvom redu, gde piše Date of Birth (Datum rođenja) kliknite na strelicu, pa izaberite odgovarajući broj, a zatim i naziv meseca:

January – januar, February – februar, March – mart, April – april, May – maj, June – jun, July – jul, August – avgust, September – septembar, October – oktobar, November – novembar, December – decembar.

Na kraju prvog reda, klikom na strelicu odaberite odgovarajuću godinu rođenja.

2. U drugom redu, gde piše Time of Birth (vreme rođenja), izaberite klikom na strelicu odgovarajuće vreme – AM je skraćenica za prepodnevne časove, a PM za poslepodnevne. Desno od časa rođenja, klikom na strelicu odaberite odgovarajući minut rođenja.

3. U trećem redu, gde piše City of Birth (Grad rođenja) izaberite klikom na strelicu odgovarajuće mesto. Ukoliko ste iz manjeg mesta kojeg nema na spisku, odaberite veći grad u blizini. U ovoj bazi podataka morate potražiti stare nazive gradova, na primer, ne Jagodinu već Svetozarevo. Kucajte polako i baza će vam ponuditi imena gradova, a uz imena gradova u Srbiji stoji i napomena Serbia (Yugoslavia).

lovesensa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.