HOROSKOP: Aplikacija koja računa podznak. Odredite ascendent jednostavno koristeći ovaj kalkulator!
HOROSKOP: Aplikacija koja računa podznak. Odredite ascendent jednostavno koristeći ovaj kalkulator!

Aplikacija koja računa podznak će odrediti ascendent i pojasniti kako on utiče na tumačenje vašeg horsokopa…

Podznak ili ascendent je onaj znak koji je u trenutku vašeg rođenja bio na istoku. Dok se horoskopski znak izračunava po poziciji Sunca u trenutku rođenja, pa otud i naziv – znak Sunca, podznak se ponekad naziva i izlazeći znak na istoku.

Horskopski podznak se menja na, otprilike, svaka 2 sata, budući da se astrološka sazvežđa tako “kreću” da svih 12 znakova proputuje nebom za 24 sata.

reklame

Jedno od tumačenja podznaka je i da on pokazuje kako nas okolina, zapravo, doživljava – on određuje izgled i ponašanje ljudi. Uz to, svakako, utiče i na druge važne aspekte, a više o tome možete pročitati OVDE.

Da biste izračunali svoj podznak, potrebno je da unesete podatke o svom rođenju u tablicu datu niže u tekstu. Detaljno objašnjenje pročitajte u nastavku teksta, koji vas čeka ispod aplikacije kalkulatora za natalnu kartu. Nemojte da vas zbuni belina ispod aplikacije, skrolujte malo ispod kalkulatora za uputstvo.

OVDE MOŽETE IZRAČUNATI I ZNAK I PODZNAK

1. u prvom redu, gde piše Date of Birth (Datum rođenja) kliknite na strelicu, pa izaberite odgovarajući broj, a zatim i naziv meseca:

January – januar, February – februar, March – mart, April – april, May – maj, June – jun, July – jul, August – avgust, September – septembar, October – oktobar, November – novembar, December – decembar.

Na kraju prvog reda, klikom na strelicu odaberite odgovarajuću godinu rođenja.

2. U drugom redu, gde piše Time of Birth (vreme rođenja), izaberite klikom na strelicu odgovarajuće vreme – AM je skraćenica za prepodnevne časove, a PM za poslepodnevne. Desno od časa rođenja, klikom na strelicu odaberite odgovarajući minut rođenja.

Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

3. U trećem redu, gde piše City of Birth (Grad rođenja) izaberite klikom na strelicu odgovarajuće mesto. Ukoliko ste iz manjeg mesta kojeg nema na spisku, odaberite veći grad u blizini. U ovoj bazi podataka morate potražiti stare nazive gradova, na primer, ne Jagodinu već Svetozarevo. Kucajte polako i baza će vam ponuditi imena gradova, a uz imena gradova u Srbiji stoji i napomena Serbia (Yugoslavia).

ZNAK SA PODZNAKOM: Kompletan horoskop za sve kombinacije

lovesensa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.