Horoskop: 12 parova kojima je zagarantovana ljubav

0
29745
zagarantovana ljubav

Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim od drugih. Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoleti. U nastavku vam otkrivamo ko je najbolji par za vas, donosimo 12 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti večna…

 

Ovan i Vodolija

Ovnu i Vodoliji nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole da isprobavaju nove stvari u kojima maksimalno uživaju. Najvrednija osobina ovog para je ta što sve vole da rade zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju te se nikada neće zasititi jedan drugoga.

KAKO JE BITI LJUBAVNICA:10 bolnih i uzbudljivih ispovesti!

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumeju i imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku, tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svesna vrednosti partnera i veze koju su izgradili, te znaju kako svom partneru da pokažu da ga vole i cene. Upravo takav odnos garantuje večnu ljubav.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2019: Bikovima, Jarčevima i Rakovima planete će biti najnaklonjenije

Blizanci i Vodolija

Ova dva znaka imaju neverovatnu moćnu mentalnu i emocionalnu povezanost. U potpunosti se razumeju i u samim počecima veze osećaju snažnu povezanost, kao da se znaju već godinama. Oba znaka su veliki kreativci. Ali, iako maksimalno uživaju u zajedničkom društvu, ono što ih čini bliskima je i potreba za nezavisnošću koju oboje jednako cene, a zbog čega im veza može postati još čvršća.

(nastavak na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.