Kad god se smorim što je zaljubljenost prošla, ili pomislim da mi je u braku postalo monotono, kad poželim opet da osetim leptiriće i uzbuđenje prvog poljupca, prisetim se sve on muke oko izlazaka i svih onih pogrešnih tipova koji su me izluđivali, sveg onog traganja za onim pravim, sveopšte izgubljenosti, i osećaja da me niko zaista ne razume… Veoma brzo se setim koliko u stvari tamo napolju ima malo normalnih frajera i koliko se izbor dodatno sužava sa godinama.
gospodin-pogrešan
Ovo je lista svih onih pogrešnih, koji su jedno kratko vreme izgledali kao prava stvar:

1. Apsolutni kreten

Momak koji nikada nikada nema obzira prema tebi, tvom vremenu i osećanjima, sa kojim se viđaš kad god mu dune i sa kojim nikada ni ne možeš imati vezu, a nadaš se da će se to možda promeniti…Sve dok jednom ne shvatiš da on samo misli na sebe i da treba da potražiš nekog drugog.

kreten

reklame

2. Otirač beskičmenjak

Nakon par kretena, shvatiš da ti treba neko ko je dobar i pažljiv. I onda naiđeš na njega… Problem je u tome, što on radi sve što mu kažeš, povija se kako ti sviraš i tu jednostavno nema hemije. Ponekad prosto vapiš za onim kretenima, samo da osetiš malo izazova.

Kada je frajer neopevani kreten…

3. Lep i glup (Glep)

Sve smo mi imale nekog takvog u životu. Toliko je lep da ti noge klecaju, a moć govora potpuno otkaže… Međutim, čim se magla digne, shvatiš da ništa ne kapira, da jedva sriče dok čita, da piše onako kao što kuca SMS-ove i da jednostavno s njim nemaš o čemu da razgovaraš. Kad seks smori, kreneš dalje…

bad-boy

4. Buntovnik

Poznato je da devojke vole loše momke. Ima nečeg u toj neizvesnosti, uzbuđenju, misteriji i opasnosti što ih mami. Međutim, ovo uopšte nije dobra ideja na duže staze. Vremenom se umoriš od svega toga i poželiš neku stabilnost i mir.

5. Petar Pan

To je čovek koji nikada neće odrasti, ali ne u onom pozitivnom smislu. On još uvek živi kod mame, izlazi po klubovima svakog vikenda. Ukratko, vodi isti život koji je vodio i dok je išao u školu. Velika je verovatnoća da će i nastaviti tako, sve dok se jednog dana ne probudi i shvati da ima 50 godina i da u celom svom životu nije ništa uradio.

Ženske uvrede: Rečenice koje nesvesno izgovaramo, a kojima vređamo prijateljice

6. Biznismen

Ume da bude baš razočaravajuće kada shvatiš da svome dečku jednostavno nisi prioritet. Naravno da momak treba da ima posao, ali bi takođe trebalo da ume da napravi balans između rada i uživanja. Sve smo mi barem jednom izlazile sa likom koji 5 minuta ne može da izdrži da ne pregleda poruke i poštu i većinu večeri provodi na telefonu, rešavajući neke hitne poslovne situacije. Njemu kao da je sve važnije od vas…

biznismen7. Šarmer

On zna tačno šta da kaže i kako da se ponaša u svakoj situaciji. Ima milion lica u rukavu, za svako mesto i svakog čoveka. Problem je što su mu rečenice i ponašanje toliko uvežbani da to prestaje da bude zanimljivo veoma brzo. Ne ide mu u prilog ni činenica da često voli da igra na nekoliko frontova.

8. Mamin sin

Za razliku od Petra Pana, ovaj se davno odselio od roditelja, ali je za svojom mamom zadržao toliko prisan kontakt, da se to graniči sa bolešću. Mama mu je uvek na prvom mestu i njena reč je uvek zakon. Svako ko pokuša da je skine sa prestola, popiće nogu bez razmišljanja. Zbog toga se obično i završavaju veze sa maminim sinovima.

9. Naslednik

Kad smo već kod nezdravih porodičnih veza, da dokačimo i one momke koji se valjaju u porodičnom bogatstvu, rođeni sa srebrnom kašikom u ustima. Oni su navikli da se ceo svet vrti oko njih i smatraju da je normalno da drugi rade dok oni uživaju. Osim toga, krajnje su nesposobni za rešavanje problema, i ne umeju da nastave život, ako im u nekom momentu to bogatstvo i udobnost iskliznu iz ruku.

gospodin-pogrešan1

10. Gospodin VIP

Ovaj momak živi za žurke i provod. Poznaje svakog izbacivača i konobara u svakom klubu i uvek pronalazi karte za najbolje koncerte i mota se sa raznim poznatim facama. Sa njim je dobar provod zagarantovan, ali se posle nekog vremena jednostavno umoriš od toliko provoda, pa počne da ti smeta i što je stalno okružen polu-golim ženama. “Kafana” jednostavno nije dom.

loading...