Dan 2
Doručak
Limun jogurt: pomešajte 250 gr malomasnog jogurta sa supenom kašikom soka od limuna i svemu tome dodajte 150 gr zrna grožđa.
Ručak
Pirinač sa komadićima ribe:
Skuvati 5 kašika integralnog pirinča u tri puta više vode. Dodati 2 kašike komadića vaše omiljene ribe proprežene na malo maslinovog ulja. U sve to umešati i 150 gr zrna grožđa. Izgleda šašavo, ali je ukusno!
Večera
Čorba od krompira sa povrćem:
Kuvati 150 gr krompira, 1 šargarepu i 1 manji celer petnaestak minuta. Začiniti po ukusu biljnim začinima. Dodati kašičicu hladnoceđenog maslinovog ulja.
Posle ove čorbe pojesti 250 gr svežeg, crnog grožđa.
Dan 3
Doručak
Ovo jutro je rezervisano za 100 gr malomasnog mladog sira i 150 gr grožđa. Namirnice ubaciti u blender, promiksati par sekundi i eto ukusne i hranljive kašice za doručak!
Ručak
Napraviti ragu od 250 gr omiljene ribe, 150 gr brokolija i 1 glavice crnog luka. Posle ovog obroka pojesti 150 gr crnog grožđa.
Večera
Žele od grožđa koji se pravi od: 2,5 dl soka od grožđa, 50 grama zrna grožđa, pola jabuke, 5 gr želatina. Promešati želatin sa malo vode, ostaviti malo da odstoji, zatim dodati sok od grožđa i mešajući dodati kriške jabuke i zrna grožđa isečena na pola. Ostaviti 1 sat u frižideru da se prohladi.