MUKA MI JE OD SAMOĆE: Kako da sačuvaš zdrav razum kad si SINGL

Samoća ne mora uvek značiti i usamljenost, ali sigurno sa sobom ponekad donosi krize u kojima se singl osoba oseća kao poslednji čovek na planeti. U tim trenucima je važno ne podlegnuti očjanju i prihvatanju bilo čega, samo da mučno osećanje usamljenosti nestane…

devojka

Samovanje nam pomaže da se suočimo sa sobom i postanemo bolji ljudi. Periodi u kojima možemo osluškivati sebe i ne moramo se prilagođavati ničijim željama i potrebama ima svoje prednosti. Emocije nas tada mogu voziti gore dole, ali i to ima svoju svrhu. Nauči da daješ samoj sebi danas ono što očekuješ da dobiješ od partnera u budućnosti i nikada ne gubi nadu da onaj pravi postoji tamo negde.

reklame

S vremena na vreme dobro će ti doći ovih nekoliko citata koji će ti pomoći da u teškim trenucima sačuvaš razum dok tragaš za ljubavlju:

Ne dozvoli da te loša iskustva iz prošlosti koče da donosiš odluke

Svi smo mi pravimo greške, sumnjamo i kajemo se zbog nečega u prošlosti. Ali ti nisi isto što i tvoje greške, sumnje, kajanje. Živiš SADA i imaš moć da oblikuješ ovaj trenutak i svoju budućnost. (Steve Maraboli)

5 znakova da ćeš živeti 100 godina

U tvojim rukama je moć da ne ponoviš stare greške, da sprečiš da se neka nova veza završi kao neka prethodna. Kada si sama onda imaš priliku da raščistiš šta zaista želiš. Sada je vreme da oblikuješ život kakav želiš u svojoj glavi i počneš da radiš svakoga dana na ostvarenju svoje vizije.

Pronađi hrabrost da ponovo počneš da upoznaješ ljude

Ranjivost je najtačnija mera hrabrosti. (Brene Brown)

Da bi pronašla ljubav, moraš prigrliti neizvesnost, rizik i dopustiti sebi da pred drugima spustiš gard. Biti viđen i voljen zbog onoga što zaista jesi je jedno od najvrednijih životnih iskustava. Budi hrabra i pokaži svoje pravo lice svetu.

10 stvari koje devojke ne žele da čuju

Zabavljaj se

Nije potraga za onim pravim sve u životu. Ponekad devojka želi samo da se zabavlja. (Mandy Hale)

Možeš imati zabavan i ispunjujuć život i bez čoveka svog života. Ako si srećna sa svojim životom, takvim kakav on jeste, onda nećeš opsesivno tražiti onog pravog i srljati u veze koje su loše za tebe. Pored toga, žena koja ume da se zabavlja sama i vodi vedar i ispunjen život postaje pravi magnet za muškarce i povećava svoje šanse da upozna onog pravog.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.